Saenredam College Vmbo kader. Mijn kader kind moet de mogelijkheid krijgen om de opleiding vmbo-k af te maken op het Saenredam College

image9.jpeg

Wat een nare email kregen we verleden week! 

Het Saenredam College in Zaandijk gaat in 2019/2020 een andere richting op, nou dat is fijn want mijn kind zit net vier maanden op school en moet deze school waarschijnlijk vroegtijdig verlaten omdat school een andere richting op gaat! Nee, dat denk ik niet; onderwijs hoort kinderen te motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen dus ook Kader kinderen.

Mijn verhaal: Dit jaar mijn aankomend puber mannetje op het Saenredam gezet, hij zit meer op kader maar we hebben toch de keuze op het Saenredam college laten vallen omdat er een wissel klas is vmbok-t, dus helemaal te gek, op vijf minuten loopafstand. Als hij tl niet gaat redden dan gaat hij naar een volledige Kader klas in 2018-2019 en hij mag dan op deze school blijven en zijn volledige opleiding hier afmaken. Maar sinds nu een week gaat het veranderen want kinderen die een stapje omlaag gaan dus in het tweede jaar een nieuwe klas volledige kader klas komen die moeten het derde en vierde jaar naar een ANDERE school?? Nee ik maak afspraken en die behoren ook na gekomen te worden!!!

Dat leer ik mijn kind!

Mijn oplossing zou zijn dat de kinderen die al reeds zijn aangenomen op deze school hun gelukkige tijd op het Saenredam college mogen afmaken. Helpt u mee om onze kinderen op deze school te laten? Teken de petitie!!!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bianca Broeksma moeder van een brugklasser op het Saenredam