Stop de werkwijze van de KNLTB en verander het PO systeem!

Wij, de tennisleraren van Nederland, constateren dat de huidige opzet van het PO systeem en de positie van de KNLTB hierin ons niet bevalt.

Als beroepsgroep zijn wij pro bijleren en pro zelfontplooiing, maar niet onder dwang. De KNLTB hoort een ondersteunend orgaan te zijn voor alle tennissers en tennisfunctionarissen van Nederland. Hier vallen tennisleraren onder, maar ipv ondersteund worden wij binnen het huidige systeem door onze eigen sportfederatie op schandalige wijze gedupeerd.    

Wij verzoeken daarom een onvoorwaardelijke hervorming van het PO systeem. Een systeem waarin gediplomeerde trainers die zichzelf bijscholen beloont worden tov trainers die dit niet doen. Wij willen nadrukkelijk geen systeem waarin mensen gestraft worden door het wegnemen van de KNLTB licentie bij het halen van te weinig punten.    

De KNLTB pakt het PO systeem simpelweg verkeerd aan en dit moet anders. Wij willen een systeem dat mensen beloont ipv straft. Een systeem dat inspireert ipv commandeert. Teken deze petitie en dwing samen met ons de KNLTB tot een open discussie en verandering!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik Pro Tennis NL toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...