Pikachu kaart terug in het van Gogh Museum

Ter ere van de samenwerking tussen het van Gogh Museum en Pokemon werd er een Pikachu promo kaart ter beschikking gesteld. Deze kaart kon je verdienen met een speurtocht.

Door een situatie, veroorzaakt door een kleine groep individuen, is er besloten om de uitgifte van de promo kaart per direct te stoppen.

Dit is voor velen een zware teleurstelling. Door de uitgifte van de kaart te stoppen wordt de Pokemon fans (kinderen en volwassenen) de kans ontnomen om op een leuke en betaalbare manier de kaart aan hun verzameling toe te voegen. De prijzen op de resell sites gaan helaas door het plafond, wat voor menigeen niet te betalen is.

Ik start deze petitie omdat ik denk dat er veel minder rigoureuze oplossingen zijn. Ik begrijp dat de veiligheid gewaarborgd moet worden voor andere bezoekers. Maar er is nu sprake geweest van een incident. Hoe groot is de kans dat dit opnieuw gaat gebeuren? 

De oplossing dat de kaarten nu via resellers in Nederland (en ook buitenland) aangeboden gaan worden is in mijn optiek geen passende oplossing. Ook daar zal de verkoop gekkenhuis worden. En ook daar zullen vooral de mensen staan die zo duur mogelijk willen verkopen. En zullen de echte fans met lege handen staan.

Mijn oplossingen:

1: de kaart loskoppelen van de speurtocht. Elke bezoeker krijgt bij binnenkomst een kaart.

2: bezoekers krijgen tegen een kleine meerprijs de kaarten in een blanco enveloppe thuisgestuurd.

3: dranghekken plaatsen bij de ingang van het museum zodat bezoekers op een normale manier het museum uit kunnen.

Wanneer het van Gogh Museum een van deze opties gaat uitvoeren: de mensen die nu net geen kaart hebben gekregen omdat ze per 14 oktober niet meer uitgereikt worden: deze mensen ook de kaarten nasturen.


Teleurgestelde Pokemon fan    Neem contact op met de schrijver van de petitie

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Teleurgestelde Pokemon fan om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...