Petitie voor langere openingstijden sportschool the Right Move

Beste medesporters,

We waarderen de faciliteiten en de mogelijkheid om aan onze gezondheid te werken. Echter, recente veranderingen, waaronder een stijging in de abonnementsprijzen zonder extra voorzieningen, hebben ons doen nadenken over de waarde die we krijgen voor ons lidmaatschap.

We begrijpen dat kosten kunnen stijgen, maar we geloven dat het redelijk is om te verwachten dat deze stijging gepaard gaat met verbeteringen en uitbreidingen van de diensten. Een specifiek gebied waar wij als gemeenschap van sporters verbetering willen zien, is de verruiming van de openingstijden van de sportschool.

In het bijzonder zijn de weekenden voor velen van ons de enige tijd waarin we uitgebreider kunnen sporten en werken aan onze gezondheid. Daarom verzoeken wij beleefd the Right Move om de openingstijden doordeweeks en in het weekend te verlengen.

Wij geloven dat langere openingstijden een positieve impact zullen hebben op onze sportervaring en ons in staat zullen stellen om ons fitnessdoelen beter te bereiken. Dit zou niet alleen de huidige leden ten goede komen, maar ook potentiële nieuwe leden kunnen aantrekken.

Door deze petitie te ondertekenen, spreken wij ons verlangen uit voor:

Langere Openingstijden in het Weekend en doordeweeks: Wij vragen om verlenging van de openingstijden doordeweeks en in het weekend, zodat wij meer flexibiliteit hebben om te sporten.

Transparantie en Overleg: Wij verzoeken om meer transparantie en open communicatie over eventuele toekomstige veranderingen in het lidmaatschap en de voorzieningen.

Wij hopen dat the Right Move onze zorgen serieus neemt en actie onderneemt om de sportschoolervaring voor ons allemaal te verbeteren.

Dank u wel voor uw steun!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Ben de Kort om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.

We zullen uw e-mailadres niet openbaar online weergeven.Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...