Petitie van de leden van Paardensportvereniging De Bommelerwaard

Gameren, 18.11.2018

 

Beste Bestuursleden,

Met een grote onrust hebben wij de e- mail van 18 november gelezen. Wij vinden het heel erg dat zulke dingen geschreven worden. We weten hoeveel werk het is om onze club draaiend te houden. Het werk zit niet alleen in de wedstrijden en de activiteiten, maar ook het dagelijkse onderhoud van de rijbak, het organiseren van de vergaderingen, de correspondentie met de leden (die blijkbaar niet altijd dankbaar zijn), en nog veel andere werkzaamheden. Daarom vinden wij het oordeel van de anonieme auteur van de brief zeer onterecht.

Paardrijden is onze grote passie en het bestaan van de club maakt het mogelijk om onze passie te delen met anderen en ons lokaal verbonden te voelen. Wij willen daarom heel graag dat de club blijft bestaan. Er is in deze club zo veel energie gestopt dat het een zonde zou zijn om het allemaal te laten zitten. Het is heel jammer te lezen dat Corine en John al besloten hebben om hun bestuursfunctie op te zeggen. Met heel veel waardering voor alle bestuursleden, en in het bijzonder voor het werk van Mieke, Corine en John tekenen wij de petitie om al deze leden in ons bestuur te behouden.

Onderteken deze petitie

Door te tekenen geef ik Anna Lech toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

Je ontvangt een e-mail met een link om je ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com to aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren aan 3000 mensen.

Leer meer...