HELP HAARLEM HULDIGEN

Het is gelukt: de huldiging komt naar Haarlem!

Mede dankzij jouw steun hebben we het voor elkaar gekregen: de huldiging van het Nederlands Honkbalbalteam is vrijdag 11 november in Haarlem, dé honkbalstad van Nederland!

Op 20 oktober is RTV Noord-Holland begonnen met de actie  'Help Haarlem Huldigen'. Dat leverde ruim tweeduizend handtekeningen op en de steun op van bekende Haarlemmers zoals oud-voetballer Barry van Galen en burgemeester Bernt Schneiders, maar ook van bijvoorbeeld de Volendamse 3J's.

Via deze weg willen we iedereen ontzettend bedanken voor het ondertekenen van de petitie. Zonder jullie was het nooit gelukt!

Uiteraard doet RTV Noord-Holland uitgebreid verslag van de huldiging op vrijdag 11 november. Daarnaast volgen we alle verdere ontwikkelingen op de voet, zoals de grootse plannen die de gemeente Haarlem heeft voor de honkbalhuldiging.

Voor meer informatie en updates kunt u terecht op onze website www.rtvnh.nl

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik RTV Noord-Holland toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...