GEEN ZWARTE PIET IN ZAANSTAD.

GEEN ZWARTE PIET IN ZAANSTAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Op zaterdag 17 november 2018 staat in de gemeente Zaanstad de door de NTR georganiseerde intocht van sinterklaas met zwarte pieten gepland. Deze handtekeningen actie is een initiatief van samenwerkende vertegenwoordigers, belangenorganisaties en ondersteuners van de mensen van Afrikaanse afkomst in Nederland.


Dit formulier is alleen bestemd voor mensen die 18 jaar of ouder zijn, met een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland, die volgens de regels van de laatste lokale verkiezingen, van maart 2018 stemgerechtigd zijn. Door uw naam en de gevraagde gegevens in blokletters op dit formulier in te vullen, geeft u aan dat u solidair bent met de tegenstanders van zwarte piet en deze handtekeningen actie ondersteund. Namens alle belanghebbenden, bij voorbaat bedankt voor uw welwillendheid. 

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen geef ik KODYO ASADU. toestemming om mijn handtekening door te spelen aan diegenen die invloed kunnen uitoefenen op deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...