!! GEEF ONS ONZE ZUURSTOF TERUG .... STOP DE MISDADIGE MONDMASKER PLICHT !!

 1. comica1598027161518.jpgEen ingrijpende maatregel als het dragen van een mondmasker , op straat , in winkels , op het openbaar vervoer , op het werk , op school en andere openbare plaatsen , is enkel gerechtvaardigd wanneer de werking en het nut duidelijk bewezen kan worden !!
  Dit is tot hiertoe helemaal niet het geval !! 
  Vele dokters en wetenschappers zijn van mening dat het dragen van mondmaskers niet helpt tegen minuscule virusdeeltjes !
  mondmaskers in openlucht vinden ze al helemaal zinloos ! 
  Mondmaskers verminderen sowieso de toename van verse zuurstof , en het langdurig dragen ervan is schadelijk voor je gezondheid !
  Bij het op en af zetten van de maskers heb je ook juist meer kans op besmetting en verspreiding !
  Mensen die gaan werken , kinderen die naar school gaan en het openbaar vervoer gebruiken lopen dus de hele dag met een ZUURSTOFWERENDE masker voor hun mond !
  Beperk dit tot de zorg , doktersbezoek en ziekenhuisbezoek !!
  Geef ons onze zuurstof terug en stop deze absurde en ziekmakende mondmasker plicht !! NU !!

Onderteken deze petitie

Door te ondertekenen, machtig ik Bollen Kristof om de informatie die ik op dit formulier verstrek, over te dragen aan degenen die macht hebben over deze kwestie.


OF

U ontvangt een e-mail met een link om uw ondertekening te bevestigen. Om er zeker van te zijn dat u onze e-mails ontvangt, voeg dan info@petities.com toe aan uw adresboek of lijst met veilige afzenders.

Let op: het is niet mogelijk om uw handtekening te bevestigen door op dit bericht te reageren.
Betaald Adverteren

We zullen deze petitie adverteren bij 3000 mensen.

Leer meer...