Betaalbare parkeergelegenheid bij het station Mortsel Oude-God

Quoted post


Gast

#4

2012-08-02 10:09

Gelooft er nog iemand dat het groene gemeentebestuur van Mortsel ook maar enige bezorgdheid aan de dag legt voor pendelaars die al uren onderweg zijn omdat ze nog willen werken. Nee ze creëren liever files en massa's luchtverontreiniging, als de kassa maar opbrengt. Hoera voor de groene visie!!!!!!!!!

Reacties

frits fiets

#7 Re:

2012-08-02 21:33:17

#4: -

Niet het gemeentebestuur creëert files, maar de autobestuurders die allemaal met hun auto naar of door Mortsel moeten en het doorgaand vrachtverkeer dat de files op de ring probeert te ontwijken en de kortere weg langs Mortsel neemt. Trouwens behalve Groen zitten ook CD&V, N-VA en sp.a in het gemeentebestuur van Mortsel.

hallucinant

#12 Re:

2012-08-04 00:26:08

#4: -

Ik kan me moeilijk inbeelden dat er veel pendelaars 990 € gaan neertellen om de wagen te parkeren.  Men ziet de pendelaar als melkkoe, en dit terwijl Mortsel het net aan de pendelaar te danken heeft dat er een directe treinverbinding tot stand gekomen is.

Iedere gezonde mens ziet hier het absurde wel van in, op enkele geitenwollensokkendragers na. Het verkeer moet zoveel mogelijk geweerd worden uit Mortsel, maar het stadsbestuur is niet verlegen om de auto's naar Boechout sturen, om daar wat overlast te gaan bezorgen. Is dit het nieuwe groene gedachtengoed ?

Misschien zijn de aangekondigde  tarieven een manier om de NMBS onder druk te ztten om parkeerplaatsen aan te kopen en tegen redelijke prijs door te verhuren aan hun abonnees ?