Betaalbare parkeergelegenheid bij het station Mortsel Oude-God

Quoted post

frits fiets

#7 Re:

2012-08-02 21:33

#4: -

Niet het gemeentebestuur creëert files, maar de autobestuurders die allemaal met hun auto naar of door Mortsel moeten en het doorgaand vrachtverkeer dat de files op de ring probeert te ontwijken en de kortere weg langs Mortsel neemt. Trouwens behalve Groen zitten ook CD&V, N-VA en sp.a in het gemeentebestuur van Mortsel.

Reacties

Boze Autorijder

#19 Re: Re:

2012-08-24 10:17:31

#7: frits fiets - Re:

Beste mr Fiets (wie kiest in godsnaam zo'n naam, zelfs als nickname),

Zelfs een gedreven fietser als u zou moeten kunnen begrijpen dat er situaties waarbij openbaar vervoer en de fiets geen soelaas biedt.  Sommige plaatsen zijn nauwelijks bereikbaar op die manier of je moet 2x2uur pendelen.  Dat is de helft van je werkuren per dag!

Het gemeentebestuur van Mortsel doet ook niet veel om mee te werken aan een oplossing voor het mobiliteitsprobleem rond Antwerpen.  Ze gooien hun centrum dicht en verplichten zo andere gemeenten dezelfde maatregelen te nemen. Borsbeek kreunt onder een verkeersinfarct en het enige wat zij kunnen doen is daar ook alle wegen dichtgooien zodat geen enkele bestuurder nog op een normale manier op zijn/haar werk geraakt.  En als we daar dan aankomen, wordt de helft van ons inkomen ingepikt aan belastingen waarmee we weer zotte werkzaamheden in Mortsel moeten betalen.

Blijkbaar is mr. Fiets alleen maar bezorgd om zichzelf, net als het gemeentebestuur van Mortsel.

Groeten,

Een boze autorijder