Zeg ja tegen kerckebosch

Quoted post


Gast

#15

2012-02-27 12:21

Waarom is er door de gemeente nu geen alternatief uitgewerkt dat op de plaats van de huidige flats de nieuwe flats worden gebouwd? Scheelt stukken in kosten van bomenkap, aanleg nieuwe wegen, risico's van niet-verkochte grond, enzovoorts. Alle (flat)bewoners kijken dan gewoon op het mooie bos uit. En de Damiaanschool kan ook gewoon blijven staan, scheelt weer 2 miljoen.

Reacties


Gast

#16 Re:

2012-02-27 12:34:37

#15: -

Pfff, typisch weer iemand die het hele traject niet heeft gevolgd. Dit is aan de orde geweest, is gekozen voor complete wijkvernieuwing. Damiaanschool blijft op termijn toch niet staan. Uiteindelijk zal brede school er toch komen.

In het hele traject hebben de flatbewoners ooit massaal gekozen voor Carrebouw (dus nieuwbouw op ongeveer zelfde plek als nu), de omliggende bewoners kozen toen voor het scheggenmodel (het huidige model). Diezelfde omliggende bewoners die nu achteraf het hardst roepen dat het zonde is van de bomen (oftewel zonde is van hun onrechtmatig toegeeigende stukken tuin)


Gast

#17 Re:

2012-02-27 12:36:12

#15: -

Dat lijkt me nogal simpel, waarom niet. Waar laat je zoveel bewoners? Deze moeten namelijk tijdelijk ondergebracht worden en deze groep is gewoonweg te groot. Er is geen sprake van kaalslag. Lees je eens in zou ik zeggen. Maar dan wel met een open mind.