€200 en nog veel meer: GEEN STIJL

Quoted post


Gast

#85

2011-10-19 23:28

Die lelijke paardenlul van een Rutte wordt alleen maar overtroffen door die nog ergere gore, smerige, principeloze, machtsgeile Maxime Verhagen. Over de PVV'ers zullen we het maar niet hebben. Het was niet voor niks dat Rutte zei: "Een kabinet waarbij rechts Nederland zijn vingers zal aflikken".
Dat dat vervolgens leidt tot concessies aan die homofobe klootzakken van de SGP, soit. Gevolgschade.

Tot zover mijn mening over het kabinet. Ze doen dus precies wat ze willen, ze pakken de zwakkeren en geven het aan de rijken. Daar hoort natuurlijk bij dat de psychiatrisch patiënten, die nu nog redelijk opgevangen worden het maar zelf uit moeten zien te zoeken. Want dat gaat er gebeuren. Met als lange termijn effect geen voordeel, maar méér schade voor de samenleving. Financieel én moreel.

De echte oplossing is dus niet het tekenen van je petitie (ga ik wel doen hoor) maar een brede volksopvoeding die er voor moet zorgen dat het besef dat hulp aan je medemens op termijn profijtelijker is (moreel én financieel) dan dat kortzichtige individualisme. Ik probeer in ieder geval mijn collega's op te voeden. (Familie is niet nodig.)

Reacties


Gast

#288 Re: je kunt je kwaadheid ook wel anders uiten lijkt me. dit gescheld doet de zaak weinig goed.

2011-10-21 12:51:39