Stop de sanctie op het her-examen voor de WRM Praktijkbegeleiding

Quoted post


Gast

#50

2011-09-29 14:13

Het zou veel beter zijn als de instructeur praktisch gericht bv een bijscholings lesdag zou moeten volgen. En dat gericht op de praktijk.......geen examen doen!!! Dat hebben we allemaal al gedaan. Ook zouden ze eens moeten kijken naar de stage in de opleiding voor de instructeurs.....daar zitten nu ook nog voldoende evaluatie punten in...dat werkt ook nog lang niet zoals het zou moeten. Het voelt alsof de instructeur met eigen rijschool vogelvrij verklaard is...geen vakbond geen cao...investeren ....en dan mag hij/zij alsnog een examen doen....afwachten wat het innovam ervan vind en dan!!!!! Ben je door invloeden van buitenaf....zenuwen kandidaat??? overige weggebruikers....de examinator....heeft zijn dag eens niet.....zomaar je hele investering kwijt....pasje weg bevoegdheid aan de wilgen....dat kan toch niet!!!!! Ondernemers kom in actie!! Groeten Autorijschool Gemma Volmer

Reacties


Gast

#56 Re:

2011-09-29 22:18:02

#50: -  

 Eens! En ook voor de rijinstructeurs die voor een rijschool werken geldt: kom in actie!!!

huberto

#68 Re:

2011-10-01 12:09:07

#50: -

Het probleem zit m.i. in de status van onze opleiding. Die wordt na het afronden gewaardeerd met een certificaat en niet met een diploma.

Een diploma blijft je levenlang geldig, een certificaat heeft een einddatum en kan je dus ook kwijtraken.

Aangezien onze opleiding tegenwoordig een serieuze en gewaarborgde studie is, pleit ik voor het afronden van de opleiding met een diploma, net als bij andere beroepsopleidingen.

Tussentijdse bijscholing blijft uiteraard noodzakelijk, maar deze sancties zijn buiten alle proporties!