SAMEN KUNNEN WE HET!

Quoted post

Jj

#692 Re:

2016-01-10 14:56

#1: -  

 Hou toch op!!!!je heb geen idee wat voor een zieke mensen je binnenlaat...letterlijk ziek en vol met genetische fouten en psychische problemen.een instelling die totaal niet strookt aan onze samenleving en dan kom je met bekrompenheid en egoïsme aanzetten ...het is egoïstisch om de westerse wereld...de  burger op te zadelen met mensen die de instelling van de duivel hebben ...in dit geval moet links ze kop uit het zand halen en het eens nuchter te bekijken wat voor een hel wij tegemoet gaan en de hel is nu al begonnen!!!

Reacties

Wietske

#696 Vooroordelen

2016-01-11 13:29:12

#692: Jj - Re:  

 Lekker makkelijk iedereen over een kam te scheren. Waar baseer je deze vooroordelen op? Ken je de vluchtelingen persoonlijk?

Hoe vind je het zelf als anderen bij voorbaat al een negatief oordeel over jou hebben, terwijl ze je niet eens kennen?

 

Rooie Reus

#777 Re: Re:

2016-02-02 20:49:54

#692: Jj - Re:  

 Je hebt helemaal gelijk. De hel is al begonnen. Alleen niet hier, maar in de oorlogs gebieden. Het is daarom volkomen logisch dat mensen vluchten naar gebieden waar het veilig. Wie zijn wij om mensen in nood de deur te wijzen?

Weg met ons... zsm...

#805 Re: Re:

2016-02-10 22:17:16

#1: 

 U heeft zeker te lang in de ogen van een COA medewerkster gekeken... U heeft totaal geen benul wat het COA allemaal aan het doen is, en hoe het daar werkt. gaat u eens eerst onderzoek doen naar al die zogenaamde managers en hun salaris. En dan nog al die maffia leden uit de kamers die er een mooi baantje en salaris krijgen. T coa die alle negatieve zaken direct in de doofpot stopt. Met hulp van de kamers en media.

Het is een commercieel bedrijf ten koste van de betalende burgers. En hoe zit het  met onze ouderen, die het land hebben opgebouwd voor ons...

En nou weet ik niet of u een beetje tv kijkt... maar waarom is 75% vd asielzoekers man?  Dus de mannen vluchten en laten de vrouwen en kinderen achter om te vechten?!? 

En ja dan komen ze in een land waar de vrouw weleens vriendelijk naar ze lacht... Google eens op tahar rush... het zou gerechtvaardigd zijn als mevrouw Merkel dhr Rutte en alle anderen die zo positief zijn even worden verwend door een halve plein vriendelijke asielzoekers. 

Onze culturen gaan NIET samen met die van hun.. En dat ligt niet aan ons. Vraag het ze zelf maar! Maar dan wel als ze hun papieren hebben ; )

En over een jaar als er weer ergens de hel losbreekt en wederom iedereen deze kant op komt?  

We graven ons eigen graf. En gaan huillen als t te laat is. 

 

 

 

 


Gast

#815 Re: Re:

2016-02-23 18:59:40

#692: Jj - Re:  

 Volgens mij heb jij een genetisch foutje...