NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot

Quoted post


Gast

#530 Re: Re: Re: Stemmingmakerij alleen als het voorstanders betreft, zeker?

2015-04-22 04:54

#528: - Re: Re: Stemmingmakerij alleen als het voorstanders betreft, zeker? 

 ik ben njet de schrijver van 526, maar kern van deze petitie is dat 600 veels te veel is voor groot bijsterveld. Dat deze mensen geholpen moeten worden is duidelijk en ik vind dat de overheid naar oplossingen moet zoeken, naar humane oplossingen en dus de vluchtelingen wat meer verdelen.

Foto lijkt niet eens echt overigens, en is stemmingmakerij om nog meer medelij te kweken. Ik heb al medelijden met deze mensen en vind dat er een oplossing moet komen.

Reacties

Kees

#534 Re: Re: Re: Re: Stemmingmakerij alleen als het voorstanders betreft, zeker?

2015-04-22 08:49:05

#530: - Re: Re: Re: Stemmingmakerij alleen als het voorstanders betreft, zeker? 

 Kern van het probleem is dat hulpbehoevenden dienen te worden geholpen. Al het andere is van ten hoogste secundair belang.

Misschien is die foto van 522 inderdaad niet echt, maar er drijven wel dagelijks lijken in de Middellandse Zee, ook van kleine kinderen. Dat feit poets je niet weg met "foto lijkt niet eens echt overigens, en is stemmingmakerij".

Stemmingmakerij is zoals hierboven 532, die letterlijk zijn populistische voorbeelden napraat en het probleem volledig buiten beschouwing probeert te houden door de discussie een volledig andere kant uit te draaien. Er zijn vele brandhaarden in de wereld van vandaag, er zijn heel veel mensen die niet langer kunnen blijven waar ze generaties lang gewoond hebben en zich het vege lijf moeten redden. Dat er verwerpelijke sujetten zijn die daar misbruik van proberen te maken, is helaas ook een feit, maar dat doet niets af aan de hulp die de vluchteling nodig heeft.