NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot

Quoted post

Kees

#525 Stemmingmakerij alleen als het voorstanders betreft, zeker?

2015-04-21 15:17

#524: Bezorgde bewoner - Stemmingmakerij 

 Ook vergeten dat die Christelijke mensen die overboord gegooid zijn ook vluchtelingen waren? Waarom doet het Westen dan niets vóórdat de mensen hier aanspoelen, dood of levend? Waarom behandelen we ze als vee zodra ze voet aan land zetten en als slachtafval als die voet aan land niet lukt? Waarom zien die mensen geen andere uitweg meer als zelfdoding, zelfverbrandingen, mishandelingen, intimidaties en hongerstakingen? Omdat dit het beloofde land is? Het luilekkerland waar ze zo massaal op afkomen volgens de populisten?

Wanneer beginnen we met deze mensen daadwerkelijk te helpen? Het artikel dat u citeert onderstreept de noodzaak om correct om te gaan met de mensen die hier zijn. Ik en de schrijvers/voorstanders hierboven hebben het over de noodzaak en de weg hiernaartoe. Maar dat is maar stemmingmakerij, volgens u. Liever houdt u zich vast aan statistieken van secundaire orde. Als je de mens niet helpt tot hier te geraken, dan is alle registratie in de AZC's volstrekt overbodig.

Reacties

gast

#526 Re: Stemmingmakerij alleen als het voorstanders betreft, zeker?

2015-04-21 15:42:38

#525: Kees - Stemmingmakerij alleen als het voorstanders betreft, zeker? 

 Als vee behandelen. Dat is precies wat de gemeente wil..600 vluchtelingen plaatsen + personeel daar waar ooit 120 paters woonden. 

Alleen al daarom geen 600 vluchtelingen in Groot Bijstervelt. Dus teken ik de petitie.

Gemeente, zoek alternatieve plaatsen waar vluchtelingen op een humane manier kunnen worden gevestigd. En houdt het aantal in balans met de grootte van ons dorp