NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot

Quoted post


Gast

#485 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-17 14:35

#484: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ik reageer op de rest niet, omdat dat van ten hoogste secundair belang is.

Zeker zijn er schrijnende gevallen in Nederland, maar er zijn gevallen die nog veel schrijnender zijn en meer acuut hulp nodig hebben. Daarop reageer jij dan weer niet.

De schrjnende gevallen in Nederland, die jij dagelijks ziet, zeg je zelf, wonen alleen. Zielig, wil ik niets aan af doen, maar zij wonen. De asielzoeker heeft geen plaats om zich neer te leggen, laat staan in alle bescheidenheid zijn plaats te noemen, al is het maar tijdelijk.

Heb jij de 600 mensen gevraagd wat zij ervan vinden? Zij zijn het immers die bij elkaar gezet moeten worden. Nee, jij vraagt niet, jij beslist voor hen en in hun naam dat dat niet kan en dat zij dat niet willen. Vind jij dat normaal?

Goed, als jij betere oplossingen hebt, laat ze horen. Ik weet zeker dat het COA ze graag zal leren kennen en anders het ministerie wel. Gewoon roepen dat 600 teveel is en dat er andere oplossingen zijn, is veel te vaag. Doe je best.

Ik houd de zaken in perspectief, want degene die de meest acute hulp nodig hebben staan bij mij bovenaan de lijst. Bij jou staan anderen bovenaan de lijst, maar realiseer je je ook waarom? En dat noem jij "perspectief"?

Reacties


Gast

#486 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-17 15:01:55

#485: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Is voor jou inderdaad minder dan van secundair belang

Daarop reageer ik wel, ik zeg toch ook dat de asielzoeker  hulp nodig heeft. Volgens mij lees je alleen wat je wilt lezen.

Sorry, maar die mensen wonen niet

Ik kan me niet voorstellen dag die 600 mensen daar blij mee zijn, je luistert niet naar wat ik zeg. Ik heb alle begrip voor de asielzoekers, en snap dat zij een dak boven hun hoofd nodig hebben, en hard nodig hebben. Maar ze op eenhoop zetten is voor die mensen slecht. Zoals pas in het nieuws was zijn er Nederlanders die een asielzoeker in huis nemen, ik weet zeker dat er in ons meelevende dorp mensen zijn die dit zullen doen. Ik heb er liever 1 in mijn huis als 600 bij elkaar in een hoek gedreven. Of zet ze in kleinere groepen in gebouwen die al langer leegstaan. Er zijn genoeg opties.

Sorry, maar je hoeft me niet te beledigen. En ja de schrijnende gevallen die ik dagelijks zie, staan voor mij boven aan de lijst!