NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot

Quoted post


Gast

#486 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-17 15:01

#485: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Is voor jou inderdaad minder dan van secundair belang

Daarop reageer ik wel, ik zeg toch ook dat de asielzoeker  hulp nodig heeft. Volgens mij lees je alleen wat je wilt lezen.

Sorry, maar die mensen wonen niet

Ik kan me niet voorstellen dag die 600 mensen daar blij mee zijn, je luistert niet naar wat ik zeg. Ik heb alle begrip voor de asielzoekers, en snap dat zij een dak boven hun hoofd nodig hebben, en hard nodig hebben. Maar ze op eenhoop zetten is voor die mensen slecht. Zoals pas in het nieuws was zijn er Nederlanders die een asielzoeker in huis nemen, ik weet zeker dat er in ons meelevende dorp mensen zijn die dit zullen doen. Ik heb er liever 1 in mijn huis als 600 bij elkaar in een hoek gedreven. Of zet ze in kleinere groepen in gebouwen die al langer leegstaan. Er zijn genoeg opties.

Sorry, maar je hoeft me niet te beledigen. En ja de schrijnende gevallen die ik dagelijks zie, staan voor mij boven aan de lijst!

Reacties


Gast

#487 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-17 15:50:49

#486: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Het is goed met je. Als jij weigert in te zien wat realiteit is, mij dan ook nog gaat beschuldigen van beledigingen (waar dan? wat dan?), dan is er geen verdere discussie meer mogelijk.

Snap jij nu werkelijk niet dat de kosten exponentieel stijgen als je ze in kleinere groepen gaat opdelen? Waarom denk je dat het COA kiest voor grote locaties? Uit weelde? Omdat dat in het verleden zo geweldig goed bleek te werken? Tuurlijk niet! Ze moeten noodgedwongen grotere locaties openen, omdat er steeds minder budget is voor een steeds groter wordende groep.

Ja, heel Nederland heeft die last te dragen, wij in Oirschot net zo goed. Dacht je dat wij de enigen zijn die luidkeels roepen "maar niet in mijn achtertuin"? Nee, dat roept ieder dorp en iedere stad in Nederland, maar over een oplossing zwijgt dan iedereen weer even luidkeels.

Tja, het hemd is nu eenmaal nader dan de rok. Jouw begaan zijn met onze ouderen is mooi, maar er zijn mensen die het nog zwaarder hebben en helemaal geen uitweg hebben en die laat je in de kou staan. "Ga maar een deur verder, misschien dat ze je daar helpen", verdomd goed wetende dat men een deur verder precies hetzelfde zegt.

Wat mij betreft is deze discussie ten einde. Ik ken mijn Oirschot weer. Dank je wel!


Anonymous

#488 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-17 16:36:23

#486: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Je zou toch denken dat iemand die in de zorg werkt, zou kunnen zien wie het hardst hulp nodig heeft.  Valt dus tegen. Dan blijkt medelijden oordeelkundigheid in de weg te zitten.