NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot

Quoted post


Anonymous

#463 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-14 19:37

#462: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 "er zitten geheid moordenaars tussen"

Staat er nog steeds, hoor! Wildvreemde mensen al "geheid moordenaar" noemen, doet mijn haren te berge rijzen. Jij vindt het wellicht volkomen normaal, ik niet en meerderen hier met mij, want het is al meerdere keren gemeld, maar dit wordt dus niet verwijderd door de auteur van deze petitie. M.a.w., die vindt het ook volkomen normaal dat mensen beschuldigd worden van moord, zonder enige aanleiding, zonder enig bewijs.

En dan heb ik het nog niet eens over de tientallen (ja, tientallen) aantijgingen van overlast, criminaliteit, vernielingen, enzovoorts, enzovoorts.

En jullie spreken over "respect"?!? Mensen ronduit beschuldigen van de meest afgrijselijke misdaden, dat hebben jullie geen enkele moeite mee, maar als iemand wat icoontjes plaatst, dan worden die zonder pardon verwijderd, omdat je niet begrijt wat die betekenen (ik ook niet, maar dat doet er niet toe). En als de schrijver van 454 de woorden "niet kies" neerschrijft, vallen jullie over hem heen. Sorry hoor, maar een "open" discussie is dit alles behalve. Die schijnheiligheid mag je gerust achterwege laten.

Reacties


Gast

#467 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-15 07:29:13

#463: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ja, er zitten geheid moordenaars tussen is onzin, want dit weet je niet, vind inderdaad ook dat dit bericht verwijderd moet worden. M.b.t criminaliteit,  dit is een gegeven feit; in azc's is de criminaliteit hoger, dus dat punt mag best aangehaald worden, vind ik.

 

Behalve het bericht over geheid moordenaars, vind ik de reacties tot nu toe respectvol en vind ik het nog steeds een open discussie. En reageren op reactie 454 mag dan toch neem ik aan.