NEE tegen 600 asielzoekers in Kasteel Bijstervelt te Oirschot

Quoted post


Gast

#427 Re: Re: Re: Re:

2015-04-11 13:12

#423: - Re: Re: Re:  

 Hoezo moeten vluchtelingen integreren? Als het in hun thuisland weer veilig is, gaan ze toch weer terug naar hun thuisland.

Enj jij hebt ook vooroordelen, want iedereen die tegen de opvang van 600 asielzoekers is, is volgens jou dus rasistisch? Ik ben niet tegen opvang van asielzoekers. Mensen die op de vlucht zijn, moeten een veilig onderkomen hebben. Dus voor de vluchtelingen en omwonenden ga je geen 600 mensen bij elkaar zetten in een monumentaal pand. Er zijn betere opties. Zowel voor het pand, de asielzoekers als de omwonenden.

Ik denk niet dat het doel van gemeente/overheid is om Nederland met ander volk te mengen, maar om gewoon veel geld te innen en niets anders

Reacties


Gast

#430 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-11 13:34:40

#427: - Re: Re: Re: Re:  

 Je geeft het antwoord toch zelf? Als de situatie in het thuisland weer veilig is, dan zal de asielzoeker terug moeten. Helaas geldt voor veel mensen dat de situatie in het thuisland nog verre van veilig is of nooit meer veilig zal worden (in ieder geval niet op afzienbare termijn). Iedereen die een verblijfsvergunning asiel krijgt, moet onder andere deelnemen aan een inburgeringscursus, mag betaald werk doen, heeft recht op huisvesting en scholing. Lijkt mij dat daar een aardige portie integratie bij komt kijken.

Hoe komt het dat zo verschrikkelijk veel mensen zo verschrikkelijk uitgesproken meningen hebben over deze materie, maar nauwelijks iemand ook maar de ballen verstand heeft van hoe het nu werkelijk in elkaar zit? En evenzovele zich absoluut niet de moeite nemen om erachter te komen hoe en wat er nu precies speelt?

https://kdw.ind.nl/OverviewDetail.aspx?maintab=3

Waar heb ik het woord "racisitisch" gebruikt? Waarom zeg jij dat soort dingen over mij? Gebruik mijn eigen woorden tegen mij, maar ga er niet zelf wat verzinnen. Dat neem ik niet.