Gouda Noord zoals het Hoort

Quoted post


Gast

#42 Re: Re:

2014-11-26 22:02

#41: Gouda Noord zoals het Hoort - Re:  

 Leuk geprobeerd, maar u begrijpt dat een handtekening van iemand uit Arnhem geen enkele draagkracht heeft voor een gemeentelijk besluit aan de andere kant van het land. Integendeel, juist dergelijke handtekeningen doen vermoeden dat deze alleen gezet worden vanuit anti-islamitische vooroordelen. Als u die verdenking op de handtekeningenlijst wilt onderstrepen, dan ga vooral uw gang. Uw argumenten als verkeersveiligheid en geluidsoverlast zijn dan uiteraard tamelijk wankel.

Reacties

Gouda Noord Zoals het Hoort
De auteur van deze petitie

#59 Re: Re: Re:

2014-11-27 08:38:24

#42: - Re: Re:  

 Wij gaan ervan uit dat de ondertekenaars van de petitie vanuit oprechte motieven handelen, en tekenen voor het geheel van de tekst. Daarbij zijn anti-islamitische vooroordelen dan ook niet aan de orde. 

Wat u wankel vindt, zegt niet dat het wankel is. Het is niet voor niets dat wij de Commissaris van de Koning van Zuid - Holland aanschrijven vanwege het wanbestuurlijke gedrag van dit college ten aanzien van de wijkbewoners - en spreken we niet voor niets de verantwoordelijke bewindspersonen in Den Haag aan op hun afzonderlijke verantwoordelijkheden. 

Koos

#101 Re: Re: Re:

2014-11-27 13:44:39

#42: - Re: Re:  

 Tja, en die meer dan 5000 handtekeningen van de Islamitisce gemeenschap, die kwamen zeker wel alleen uit Gouda.....?