Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post

utzaltochniet

#1008 Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 17:23

#1005: De boemerang - Re: Re: Re:

Nee, dat hoort u niet. Maar ik wel, wanneer het gesprek over Israel gaat, of wanneer u evt. een diepgaander gesprek met ze aangaat. Vraagt u maar eens aan joodse mensen of zij met de zogenaamde gematigde moslims geciviliseerd kunnen spreken over de oorlog in Gaza. Deze gematigde moslims slaan meteen op tilt en komen met vreselijke antisemtische uitspraken uit de koran. U weet niet waar u over praat. Ook bij de gematigde moslims heersen antisemitische gevoelens, want het staat er bol van. Leest u de koran en u weet waar zij vanaf zij kunnen begrijpen mee worden geindoctrineerd. En komt u nu niet aan met dat het ook in andere religieuze boeken staat, want daar gaat het hier niet over. Geen christen, jood, boeddhist of wat dan ook roept door de straten van Den Haag of Amsterdam: "dood aan de moslims". Trouwens, waar zijn de gematigde moslims wanneer joden hier in Nederland worden bedreigd. Je hoort en ziet ze niet. Hoort u hen ooit iets positiefs over joden zeggen? Dat kunnen en durven ze niet. Juist door deze naieve opstelling en het niet willen weten enzien, is het nu uit de hand aan het lopen. Gelukkig gaan de ogen nu open in heel veel landen bij heel veel mensen.

Reacties

De boemerang

#1010 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 17:37:57

#1008: utzaltochniet - Re: Re: Re: Re:

Klopt, "dood aan de moslims" heb ik nog niet gehoord, massaal "minder, minder, minder" wel. Ik ken moslims uit Indonesië, Afghanistan, Kroatië, bijvoorbeeld. Die hebben bijzonder weinig interesse in Israël of het Jodendom.

Stop met het over één kam scheren van anderhalf miljard mensen. Uw vooroordeel over moslims is even kwalijk als het verfoeide antisemitisme. Elk vooroordeel is kwalijk, want verblindt. Uw mening over de moslim (die overigens niet bestaat) is minstens even naïef en geïndoctrineerd als wat u in uw tegenstander meent te zien.

Uw ogen gaan niet open, uw oren laten zich propaganda aanleunen. Stel u eens de vraag wie baat heeft bij die propaganda, wie u zo graag wil vervullen van angst voor de Grote Boeman? Bent u even fel als er weer eens een groep neonazi's de straat opgaan en precies hetzelfde roepen? En liefst daarbij nog roepen dat de 'Endlösung' nooit bestaan heeft? Vergeet niet, dat ook deze mensen (absoluut niet moslim) dit al méér dan veertig jaren hardop in de straten van elke stad in Europa roepen. Maar dat past niet in d propaganda die u ondergaat. Daarom bent u dan minder fel of zelfs afwezig.


Gast

#1064 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 20:02:06