Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post

De boemerang

#1010 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 17:37

#1008: utzaltochniet - Re: Re: Re: Re:

Klopt, "dood aan de moslims" heb ik nog niet gehoord, massaal "minder, minder, minder" wel. Ik ken moslims uit Indonesië, Afghanistan, Kroatië, bijvoorbeeld. Die hebben bijzonder weinig interesse in Israël of het Jodendom.

Stop met het over één kam scheren van anderhalf miljard mensen. Uw vooroordeel over moslims is even kwalijk als het verfoeide antisemitisme. Elk vooroordeel is kwalijk, want verblindt. Uw mening over de moslim (die overigens niet bestaat) is minstens even naïef en geïndoctrineerd als wat u in uw tegenstander meent te zien.

Uw ogen gaan niet open, uw oren laten zich propaganda aanleunen. Stel u eens de vraag wie baat heeft bij die propaganda, wie u zo graag wil vervullen van angst voor de Grote Boeman? Bent u even fel als er weer eens een groep neonazi's de straat opgaan en precies hetzelfde roepen? En liefst daarbij nog roepen dat de 'Endlösung' nooit bestaan heeft? Vergeet niet, dat ook deze mensen (absoluut niet moslim) dit al méér dan veertig jaren hardop in de straten van elke stad in Europa roepen. Maar dat past niet in d propaganda die u ondergaat. Daarom bent u dan minder fel of zelfs afwezig.

Reacties

utzaltochniet

#1024 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 18:16:36

#1010: De boemerang - Re: Re: Re: Re: Re:

Anderhalf miljard moslims wereldwijd. En alleen een kleine minderheid is extremist? Dus niets aan de hand?

Dat verklaart nog steeds niet waarom er zoveel geweld op zo'n grote schaal door moslims ook in hun eigen landen plaatsvindt.

Zelfs wanneer er maar 1% extremist zou zijn, dan zijn dat er nog steeds 15 miljoen, hetgeen niet bepaald een kleine groep is.

Studies wijzen echter uit dat tussen de 25% en 35% van de moslims in minder of meerdere opzichten extremistische ideeen mbt joden, vrouwen, christenen, sharia enz. op nahouden en het bestraffen van het niet naleven ervan. 25% is zo'n beetje 300.000.000 (driehonderdmiljoen) en dat is net zoveel als de gehele Amerikaanse bevolking!

Brits onderzoek wijst uit dat 4 van de 10 moslims in de UK de shariawetgeving in hun eigen buurten geintroduceerd wenst boven de bestaande. De uitkomst liet tevens zien dat moslims in westerse landen hoe langer hoe radicaler worden (Sunday Telegraph)

En wilt u aub niet telkens op sluwe wijze vergelijkingen met andere zaken maken, zoals neonazis, endlosing? Schaam u en houd u zich aan het onderwerp. En die is: Eis het ontslag van Van Aartsen, omdat hij niet optreedt tegen moslims die openlijk in Den Haag dood aan de joden scandeerden. U houdt duidelijk ook niet van joden en probeert dat op een omslachtige manier te verbergen.

Wanneer ik straks niet meer op u reageer is dat alleen maar omdat ik verder wil met relevante reacties. Die van u zijn allang achterhaald.