Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

De boemerang

/ #1010 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-27 17:37

#1008: utzaltochniet - Re: Re: Re: Re:

Klopt, "dood aan de moslims" heb ik nog niet gehoord, massaal "minder, minder, minder" wel. Ik ken moslims uit Indonesië, Afghanistan, Kroatië, bijvoorbeeld. Die hebben bijzonder weinig interesse in Israël of het Jodendom.

Stop met het over één kam scheren van anderhalf miljard mensen. Uw vooroordeel over moslims is even kwalijk als het verfoeide antisemitisme. Elk vooroordeel is kwalijk, want verblindt. Uw mening over de moslim (die overigens niet bestaat) is minstens even naïef en geïndoctrineerd als wat u in uw tegenstander meent te zien.

Uw ogen gaan niet open, uw oren laten zich propaganda aanleunen. Stel u eens de vraag wie baat heeft bij die propaganda, wie u zo graag wil vervullen van angst voor de Grote Boeman? Bent u even fel als er weer eens een groep neonazi's de straat opgaan en precies hetzelfde roepen? En liefst daarbij nog roepen dat de 'Endlösung' nooit bestaan heeft? Vergeet niet, dat ook deze mensen (absoluut niet moslim) dit al méér dan veertig jaren hardop in de straten van elke stad in Europa roepen. Maar dat past niet in d propaganda die u ondergaat. Daarom bent u dan minder fel of zelfs afwezig.