Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Quoted post


Gast

#995 Re:

2014-07-27 16:47

#981: - Wilders heeft gelijk gekregen met zijn minder uitspraak, klaar punt.

Hoe kan Wilders in Godsnaam gelijk gekregen hebben met zijn minder uitspraak? Hij vraagt of jullie minder willen en met een vraag kun je nooit gelijk of ongelijk hebben, alleen met een stelling. Bovendien voegt hij eraan toe, dat 'ie daar dan voor gaat zorgen. Welnu, heeft 'ie dat gedaan? Heeft hij ook maar één enkele Marokkaan de stad of het land uitgezet? Nee, want dat kan hij niet eens. Hij belooft jullie gebakken lucht, maar jullie slikken toch wel.

Wijs jullie Blonde God eens op zijn verantwoordelijkheden en trek eindelijk eens je conclusies als hij jullie weer in de steek laat (want wat heeft hij tot nu toe voor jullie gedaan? Zijn pensioentje is inmiddels verzekerd, dat van jou ook?) en doe aangifte tegen degene die roept dat Joden aan het gas moeten. Onderneem zelf eens een keer iets, dan altijd maar weer te wachten tot iemand anders het werk voor jullie doet.

En de vrijheid van meningsuiting waar jullie altijd zo de mond van vol hebben, die geldt ook voor mensen die het niet met jullie eens zijn. Wen er maar aan.

Reacties

utzaltochniet

#1001 Re: Re:

2014-07-27 16:58:27

#995: - Re:

De meesten van ons - ik ook niet - weten niet eens hoe en waar je voor zoiets aangifte kunt doen. De politie lacht je falikant uit wanneer je aan komt zetten met : "een groepje heeft joden aan het gas geschreeuwd." Zelfs als je het gefilmd hebt.