Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.

De boemerang

#976 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-27 15:55

#937: anti greetje - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie U moet zich kapot schamen om hier een hele discussie over te laten ontstaan. De bedoeling van al deze mensen die hier eisen dat van Aartsen weg moet slaat op het punt dat mensen zich geschokt voelen. Er is hier een heel erg grote grens overschreden door in het openbaar dood aan de Joden te scanderen. De minder, minder uitspraak sloeg in als een bom, en zie daar, Schilderswijk, Marokkaanse jongeren, de politiek riep zelfs om aangifte te doen tegen Wilders. En nu? Niets, nada, geen oproep om aangifte te doen, op alle Twitter acounts van al deze politici die opriepen om aangifte te doen tegen Wilders staat niets. En dan denkt u dat ik, en velen het er hier bij laten zitten? Geen denken aan. Het protest is begonnen tegen de politiek die dit continue maar loopt te verzachten, en het simpelweg in de doofpot willen stoppen. De generatie die de oorlog heeft meegemaakt, de Israëliers die nu over de hele wereld opnieuw worden belaagd en bedreigd. Zij zullen dit allemaal steunen. Die wetenschappelijke punten die u omschrijft hebben hier niets mee te maken. Wij willen hier gewoon geen antisemitisme, klaar. Dit is het gevaar namelijk dat de wetenschap iedere keer maar denkt uit te kunnen maken waarom mensen zo reageren. Mensen zoals u leven met oogkleppen op, iedere keer maar proberen om geduld, en begrip los te peuteren voor de groep die een kristalnach aan het ontketenen is. Wat mij betreft kruipt u terug in uw hol met uw wetenschappelijk bewezen feiten. Schandalig hoe u dit verzint, door mensen als u, gaat dit land uiteindelijk naar de klote, en komt het volk wat in vrede en rust wil leven langzaam in opstand tegen dit soort jongeren die alleen hun heilige boek als leefmiddel hebben. Daar kan geen wetenschap tegenop, hun god is alles. Knoop dat maar in uw oren met uw gezwets over begrip voor deze ontspoorde figuren. Zij willen geen hulp, zij willen geen begrip, zij willen macht en overname door hun religie aan ons toe te dwingen. En nee, ik ga geen discussie verder met u aan, want van dat domme psychologische gelul heb ik schoon genoeg.

De oproep om aangifte te doen tegen Wilders vanwege zijn "Minder, minder" uitspraken, is volkomen terecht. Niets belet u om nu aangfte te doen tegen dhr. Aartsen, als u vindt dat ook hier de grens van het toelaatbare is overschreden. Waarom wacht u op actie van anderen?

Wij willen in dit land inderdaad geen antisemitisme, evenmin als wij willen dat mensen gediscrimineerd worden omwille van een ander religie, andere huidskleur, andere levensovertuiging, enz.. Helaas merk ik dat u daarvan niet verschoond bent. Oordeel dan ook over anderen niet.


Gast

#977

2014-07-27 16:09

Die moslims worden steeds bedreigender hier in Europa. Uitzetten en de grenzen weer dicht voor die lui. Voor politici geldt ; al te goed is buurmans gek !

Gast

#978

2014-07-27 16:11

Weg ermee...

Gast

#979

2014-07-27 16:11

Graag minder van deze islamterroristensympathisanten in ons land.

Gast

#980

2014-07-27 16:15

Er mag geen ruimte zijn voor jodenhaat in NL, evenzo als Mein Kampf verboden is, dient de jihadvlag of Isis vlag verboden te worden.

Gast

#981

2014-07-27 16:16

En ook hier weer de nodige zeikerds, die het opnemen voor die cultuur verrijkers. Wacht maar tot ze bij jou voor de deur staan, je voor kankerhoer uitmaakt, en weet ik veel wat. Wilders heeft gelijk gekregen met zijn minder uitspraak, klaar punt. Altijd weer zeikerds als Greet die het opnemen voor deze groep. Of petitie tekenen, of anders gewoon oprotten, kan mij hier zo boos over maken door die gutmensch die het verschil niet kan horen tussen minder Marokkanen of dood aan de Joden. Het is genoeg, en van Aartsen is daar verantwoordelijk voor.

Gast

#982

2014-07-27 16:17

Minder Marokkanen mag niet maar minder Joden wel. Wij eisen zijn ontslag omdat hij antisemitisme bedrijft

Gast

#983

2014-07-27 16:18

Meer steun voor blauw op de straat wiens handen vaak door de rechterlijke onmacht staan te jeuken
Goedemorgen

#984 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-27 16:19

#976: De boemerang - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

U oordeel heeft u toch ook al klaar. In Luik (Belgie) hangen de bordjes al aan de ramen bij cafés dat honden welkom zijn maar Joden niet. Vind u dat werkelijk normaal en er zou niets van gezegd mogen worden volgens u. Ik vraag niet om de Gaza Israël problematiek hier in de straten en al helemaal niet extremisten die vrij spel krijgen met hun schandalige uitspraken. Ik vraag om een land waar dit gedrag niet getollereerd word en veiligheid voor de mensen die er wonen.


Gast

#985

2014-07-27 16:22

Heb zelf al via facebook, pb, bedreiging gehad. Dus sta volkomen achter deze petitie. Gonnie

Gast

#986

2014-07-27 16:29

Van Aartsen weigert wel Nederlandse Veteranen in zijn stad omdat ze lid zijn van een Motorclub waarvan de minister van V&J (overigens ZONDER enige vorm van hard bewijs) beweerd dat deze "fout" zijn. Veteranen die hun lijf en leden indienst van de Nederlandse samenleving in de waagschaal hebben gesteld. Maar aan zo'n stelletje RANDDEBIELEN doet hij....??? juist, NIETS!! WEGWEZEN SLAPJANUS!!
utzaltochniet
Gast

#987

2014-07-27 16:35

Deze "nieuwe nederlanders" hebben geen enkele kennis over de nederlandse geschiedenis. ze willen het niet weten. hun enige doel is de joden te krenken en te grieven en iedereen mee te sleuren in hun haat. joden wonen hier al eeuwenlang en dragen bij in de nederlandse samenleving in tegenstelling tot deze haatzaaiers. het is een schande dat van aartsen onze nederlandse medebewoners niet beschermd en zo vreselijk in de steek laat en deze "demonstranten" hun gang laat gaan. Ik schaam me rot!


Gast

#988

2014-07-27 16:36

Het begint inderdaad de spuigaten uit te lopen in dit land. Ze zijn echt helemaal gestoord en laten zich intimideren door die klootte moslims...

Gast

#989

2014-07-27 16:36

belachelijk dat dit gewoon kan in Nederland, dat we ons laten (neersabelen) door die hamaslui.
Laat ze naar hun eigen land ophoepelen.
Het zijn ronduit kwade geesten, weg ermee !

Gast

#990

2014-07-27 16:38

Hoe lang nog voordat we deze idioten het zwijgen opleggen. Wel et de vinger naar Wilders wijzen. En waar is onze politie Waardeloos..
utzaltochniet

#991 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-27 16:41

#976: De boemerang - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

Wij oordelen WEL over mensen die dood aan de joden scanderen. Wij pikken dit NIET en hebben daar wel degelijk een mening over. gek he?


Gast

#992 Re:

2014-07-27 16:41

#977: - Die moslims worden steeds bedreigender hier in Europa. Uitzetten en de grenzen weer dicht voor die lui. Voor politici geldt ; al te goed is buurmans gek !

Deze petitie gaat over van Aartsen. Jouw PVV-propaganda voer je maar elders.


Gast

#993

2014-07-27 16:41

slappe hap daar in den Haag. ze durven het tuig niet aan te pakken... Ik zie zelfde in mijn eigen woonplaats... ze zijn allemaal bang voor ze.

Gast

#994

2014-07-27 16:42

Goed zo, niet opnieuw mensen bedreigen, dat laten we toch niet meer toe? 40-45 was genoeg tot in eeuwigheid

Gast

#995 Re:

2014-07-27 16:47

#981: - Wilders heeft gelijk gekregen met zijn minder uitspraak, klaar punt.

Hoe kan Wilders in Godsnaam gelijk gekregen hebben met zijn minder uitspraak? Hij vraagt of jullie minder willen en met een vraag kun je nooit gelijk of ongelijk hebben, alleen met een stelling. Bovendien voegt hij eraan toe, dat 'ie daar dan voor gaat zorgen. Welnu, heeft 'ie dat gedaan? Heeft hij ook maar één enkele Marokkaan de stad of het land uitgezet? Nee, want dat kan hij niet eens. Hij belooft jullie gebakken lucht, maar jullie slikken toch wel.

Wijs jullie Blonde God eens op zijn verantwoordelijkheden en trek eindelijk eens je conclusies als hij jullie weer in de steek laat (want wat heeft hij tot nu toe voor jullie gedaan? Zijn pensioentje is inmiddels verzekerd, dat van jou ook?) en doe aangifte tegen degene die roept dat Joden aan het gas moeten. Onderneem zelf eens een keer iets, dan altijd maar weer te wachten tot iemand anders het werk voor jullie doet.

En de vrijheid van meningsuiting waar jullie altijd zo de mond van vol hebben, die geldt ook voor mensen die het niet met jullie eens zijn. Wen er maar aan.


Gast

#996

2014-07-27 16:48

Geef vooral moslims geen kans om joden in Nederland weg te pesten. Het staat te pas en te onpas in Haatboek Koran geschreven dat joden het altijd gedaan hebben. Mohammed had heel veel boter op het hoofd, dus laat islamieten de uitstekend geïntegreerde joodse medemens met rust laten.

Gast

#997

2014-07-27 16:50

Tijd voor een PVV-burgemeester!
De boemerang

#998 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-27 16:51

#991: utzaltochniet - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie Wij oordelen WEL over mensen die dood aan de joden scanderen. Wij pikken dit NIET en hebben daar wel degelijk een mening over. gek he?

Ja, dat zeg ik toch ook? Ik zeg toch ook dat u aangifte moet doen, dat helpt heel wat meer dan het tekenen van een petitie. Heeft u aangifte gedaan of wacht u tot een ander dat doet?

Ik heb alleen aan de schrijver van de opmerking waarop ik reageerde laten zien, dat deze minstens even discriminerend bezig was als de mensen die hij/zij antisemitisme verweet.


Gast

#999 Re:

2014-07-27 16:51

#996: - Het staat te pas en te onpas in Haatboek Koran geschreven dat joden het altijd gedaan hebben.

Bijbel ook.

De boemerang

#1000 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-27 16:56

#984: Goedemorgen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie U oordeel heeft u toch ook al klaar. In Luik (Belgie) hangen de bordjes al aan de ramen bij cafés dat honden welkom zijn maar Joden niet. Vind u dat werkelijk normaal en er zou niets van gezegd mogen worden volgens u. Ik vraag niet om de Gaza Israël problematiek hier in de straten en al helemaal niet extremisten die vrij spel krijgen met hun schandalige uitspraken. Ik vraag om een land waar dit gedrag niet getollereerd word en veiligheid voor de mensen die er wonen.

Neen, ik heb geen oordeel klaar. Ik constateer alleen maar dat degene die roept tegen discriminatie te zijn, vervolgens zelf minstens evenzeer discrimineert. Dat is geen oordeel, maar een constatering.

Niemand krijgt vrij spel in schandalige uitspraken. Als u meent dat de grenzen van het toelaatbare zijn overschreden, dient u daar aangifte van te doen. U kunt niet van de Procureur des Konings (in Nederland: de Officier van Justitie) verwachten dat deze alles zelf kan constateren. Alleen bij aangifte kan en zal justitie/de overheid moeten handelen.