Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

De boemerang

#93 Re: Re: Re:

2014-07-16 20:56

#88: Direct betrokkene - Re: Re: Kunt u niet overweg met internet? Dat verklaart uw opmerking! Ik ben trouwens zelf het grootste bewijs, slachtoffer van diefstal van dit tuig!

Zoiets van "het staat op het internet, dus is het waar"? Zoiets? Is dat uw bewijs?

Uzelf bent geen bewijs, want ik moet nog steeds maar aannemen dat u iets zegt dat waar is. Ik heb zelf gewoond tussen maar liefst 3 (drie!) azc's op loopafstand en er is helemaal niets gebeurd in al die jaren.

Tuurlijk zullen er mensen tussen de asielzoekers zitten die niet deugen, maar die zitten er tussen uw buren ook. Die waren er ook al lang voordat de eerste asielzoeker aan onze deur klopte.

U zou zeventig jaren geleden tegen de joodse onderduikers hebben gezegd: "Eigen bevolking eerst, vol is vol"? Omdat dat toch maar diefachtig tuig was? Alle Duitsers zeiden dat immers en als ze internet hadden gehad, dan hadden ze dat ook op internet gezet. Moest dus wel waar zijn.

En wat als de Chinees ons land binnenvalt, of de Rus en u wilt vluchten? Geeft u al die landen gelijk die dan tegen u zeggen: "Kom op zeg, al dat diefachtige Hollandse tuig, vol is vol — eigen volk eerst" en deur voor uw neus dichtgooien? Maar dat is wel wat u doet.

Schaam u!

Reacties


Gast

#94 Re: Re: Re: Re:

2014-07-16 21:23:30

#93: De boemerang - Re: Re: Re:

Dus wat "Direct betrokkene" zegt mag volgens u niet aangenomen worden, maar wat u "De Boemerang" (hoe toepasselijk) op internet zet moet wel voor waar worden aangenomen? U heeft niet eens in de gaten dat u met uw eigen opmerking uw eigen verhaal volledig onderuit haalt??  Uw verhaal staat nu nl op internet! Gezien uw proza hier denk ik dan ook niet dat iemand uw beweringen nu nog maar voor waarheid aanneemt. U valt door de mand.

Wat u beiden vindt, weet ik niet, maar ik zeg in ieder geval wel vol is vol.