Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

gast

#78

2014-07-16 15:45

Ooit gehoord van steniging? zweepslagen? eerwraak? verkrachtingen? Dit lees je dagelijks in de krant.En waar gebeuren dit soort walgelijkheden? In moslimlanden!Over humaan gesproken! Mensen uit dit soort gebieden en gedachtegang worden ook in N.L. toegelaten. Zoveel mensen die nog steeds geen besef hebben, wat dit geloof met zich meebrengt.En zouden wij geholpen worden, als het andersom zou zijn? Denk dat maar niet. Zoveel mensen kunnen dan kritiek hebben op Geert Wilders....ik ben het dan misschien niet met alles van hem eens, maar hij HEEFT tenminste een mening. En daar heeft hij zijn eigen vrijheid voor op moeten geven. Het wordt hard tijd dat eigen volk eens geholpen moet worden. Steeds meer mensen naar voedselbank, ouderen zonder zorg. Schrijnende gevallen. Hebben deze mensen dan niet het recht om hulp te krijgen?

Reacties

De boemerang

#84 Re:

2014-07-16 19:36:20

#78: gast - Ooit gehoord van steniging? zweepslagen? eerwraak? verkrachtingen? Dit lees je dagelijks in de krant.En waar gebeuren dit soort walgelijkheden? In moslimlanden!Over humaan gesproken! Mensen uit dit soort gebieden en gedachtegang worden ook in N.L. toegelaten. Zoveel mensen die nog steeds geen besef hebben, wat dit geloof met zich meebrengt.En zouden wij geholpen worden, als het andersom zou zijn? Denk dat maar niet. Zoveel mensen kunnen dan kritiek hebben op Geert Wilders....ik ben het dan misschien niet met alles van hem eens, maar hij HEEFT tenminste een mening. En daar heeft hij zijn eigen vrijheid voor op moeten geven. Het wordt hard tijd dat eigen volk eens geholpen moet worden. Steeds meer mensen naar voedselbank, ouderen zonder zorg. Schrijnende gevallen. Hebben deze mensen dan niet het recht om hulp te krijgen?

En alle asielzoekers zijn moslim? En als al die asielzoekers moslim zijn, vluchten die dan niet juist voor moslims? Zjn dan alle moslims gelijk? Wordt het niet tijd dat u de krant juist leert lezen?

in mijn krant lees ik niet dagelijks over stenigingen, zweepslagen, eerwraak. Wel vaak (niet dagelijks, maar wel vaak) over verkrachtigingen, maar wonderwel worden die minstens even vaak gepleegd door Christenen, Hindoes, noem maar op. Heeft dus niks te maken met de Islam.

Wilders heeft geen mening, Wilders roept maar wat. En Wilders weet dat hij maar wat roept, want juist daarom ontvlucht hij telkens weer alle verantwoordelijkheid. Waarom ging Wilders niet door met Rutte I, waaraan hij zijn ziel immers toch al verkocht had (en dus zelf allang geen 'rechte rug' meer had)? Waarom gaat Wilders niet in zee met de andere populisten in het Europees Parlement, waarom houdt hij hoe dan ook vast aan samenwerking met degenen met wie hij weet dat er nooit een fractie gevormd zal kunnen worden? Waarom zorgt Wilders er met zijn "minder, minder, minder"-speech voor dat zijn partij overal een cordon sanitair krijgt, zodat hij zelfs daar waar de PVV de grootste partij was, evengoed niet aan regeren toe kwam? Lekker makkelijk, langs de zijkant staan, hard roepen, geen flikker uitvoeren en bij de eerste de beste keer dat hij ook maar iets van (gedoog-)verantwoording kreeg, meteen gillend wegrennen. Die moet volgens jullie Nederland redden? De poederpruik brengt het land steeds dichter aan de rand van de afgrond met elk woord dat hij zegt. en jullie steunen hem daarin, omdat je er voor kiest om niet voor jezelf te denken, maar zijn kreten klakkeloos over te nemen.

Omdat Wilders telkens weer vier jaren op het pluche wil zitten, dankzij jullie hulp, wat van de zijkant roepen, beloftes maken die hij toch nooit kan nakomen en jullie telkens opnieuw een rad voor de ogen draaien. Die man teert op jullie belastingcenten, maakt de maatschappij keer op keer armer met zijn zinloze procedures en kort gedingen, heeft lak aan jullie en laat zich steeds weer opnieuw door jullie verzekeren van een luizebaantje met verzekerd pensioen. Hoe zit het met jullie pensioen? Loopt lekker, hè? En wat doet jullie poederpruik eraan? Behalve jullie telkens weer zand in de ogen strooien met non-issues?

Wat heeft blonde Greet concreet voor jullie gedaan? Een stickertje en een flutfilmpje?

Gun uzelf het recht op een eigen mening!