Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

Quoted post

M. de With

#38 Re: Re: Weg met dat asielzoekerscentrum in Swerf-Rust

2014-07-15 14:14

#19: De boemerang - Re: Weg met dat asielzoekerscentrum in Swerf-Rust

Het is u wellicht niet bekend, maar op het voormalig terrein van Vijvervreugd, waar het vorige AZC stond, wonen sinds 2007 mensen. De Adriaan en de Olivier en 15 woningen van Stichting Philadelphia. Dus als u iets plaatst moet u eerst wel weten hoe het eruit ziet. Bovendien heeft er geruime tijd een dependance van het Roggeveen gestaan.

Toen hoorden wij, Middelburg, niets over eventuele overlast van deze mensen. Behalve als er in de Stromenwijk weer een fiets ontvreemd was en terug gevonden werd op het asielzoekerscentrum.

Dus ja, er zijn wel degelijk net als in de Nederlandse samenleving mensen van het AZC op heterdaad betrapt.

En of het nu leuk is of niet, omdat er toevallig veel eigen, dure, woningen staan bij Swerf-Rust, het is voor de tijdelijke huisvesting van deze Vluchtelingen een goede locatie. Het kost de Gemeenschap (COA wordt tenslotte met gemeenschapsgeld gefinancieerd) veel minder geld dan het plaatsen en huren van containers. Het gebouw kan met simpele aanpassingen bewoonbaar worden gemaakt. Als echte Vluchteling ben je blij met wat het Gastland je aanbied.

Deze petitie en dicussie is volledig onzinnig, mensen. Open je Hart en Deuren voor deze mensen zij komen rechtstreeks uit een oorlogsgebied.

 

 

Reacties

Anne

#44 Re: Re: Re: Weg met dat asielzoekerscentrum in Swerf-Rust

2014-07-15 15:32:40

#38: M. de With - Re: Re: Weg met dat asielzoekerscentrum in Swerf-Rust

Beste,

Laat duidelijk zijn. Mijn hart en deur staan open voor deze mensen. Ik ben me terdege bewust van de noodzaak deze mensen op te vangen. De nu gekozen lokatie is hiervoor echter niet geschikt.


Gast

#324 Re: Re: Re: Weg met dat asielzoekerscentrum in Swerf-Rust

2014-10-24 23:55:54

#38: M. de With - Re: Re: Weg met dat asielzoekerscentrum in Swerf-Rust 

 TIJDELIJK?????ECHT!!!!!daar geloof ik dus niks van!ze blijven...allemaal!