Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Quoted post

Patriot

#2139 Re:

2014-03-25 00:01

#2101: -

Ik begrijp niet helemaal goed waarom je hier reageert als je toch in het buitenland woont. Als zelfs de toeristen zich afvragen of ze wel in Europa zijn beland of in noord-afrika,  dan is het toch best tijd om even te kijken wat er nu eigenlijk gebeurd in dit land. In het centrum van Amsterdam moet ik Engels, Duits of Frans praten vanweg de toeristen en buiten het centrum moet ik vragen wat voor winkel ik inloop omdat er allemaal Arabische namen op staan. En over werken. Waarom is bij de Hema(dat is dan nog wel een Nederlandse naam) dan alleen de toiletjuffrouw nog nederlands? En als ik de markt loop en ik word als Nederlander niet weggestuurd op mijn handen kan tellen hoeveel nederlanders er lopen. Bij de kraampjes zit alleen een Nederlandse frietkraam en een aardappel boer. De rest? Een van de andere 175 nationaliteiten die Nederland rijk is.

Kom voor de gein een maandje in het Blue Square Hotel in Amsterdam logeren en dan spreken we elkaar na die maand bij de Hema. Zo niet, houd je lekker bezig met het land waar je in woont en pas je aan. Wees geen marokkaan in het land waar je nu woont. Ben ook benieuwd waarom je niet meer in Nederland woont. Toch niet on tevreden over Nederland,  landverrader?

Ik werk al sinds mijn 16e en altijd midden in de maatschappij als krantenbezorger begonnen en via applicatie programmeur en winkel medewerker tot toezichthouder en buitengewoon ambtenaar. En ALS een marokkaan werkt, dan werkt hij serieus, maar zelfs mijn Marokkaanse collega's zien en erkennen dat 70% niet werkt, tenzij criminaliteit als werk wordt gezien.

Ik ben een patriot. Mijn land!!!! En geen dubbel paspoort.

Reacties

De boemerang

#2194 Re: Re:

2014-03-26 20:39:40

#2139: Patriot - Re:

"Als zelfs de toeristen zich afvragen of ze wel in Europa zijn beland of in noord-afrika"

O werkelijk? Hoe groot is het percentage mensen van Noord-Afrikaanse origine in Europa? Of bedoelt u dat Noord-Afrika wit ziet van de Europese toeristen?