Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Quoted post


Gast

#2126

2014-03-24 19:17

Ik ben het helemaal met je eens. Ik begrijp niet dat hij met zijn walgelijke uitlatingen nog serieus wordt genomen!! Ik vind het jammer dat andere politieke leiders geen aangifte doen.

Reacties

Trotse Nederlander

#2135 Re:

2014-03-24 22:09:15

#2126: -

Jullie zijn allemaal hypocriet.
Toen in 2002 Rob Oudkerk (PvdA) zei "kut-Marokkanen" heeft NIEMAND aangifte gedaan.
Toen in 2008 Hans Spekman (PvdA) zei "We moeten Marokkanen vernederen" heeft NIEMAND aangifte gedaan.
Toen in 2011 Diederik Samson (PvdA) zei "Marokkanen monopolie op geweld" heeft NIEMAND aangifte gedaan.

Toen in Oktober 2013 een 20 jarig meisje door 6 Marokkanen werd mishandeld heeft niemand petitie opgezet.
Toen in maart van dit jaar 15 Marokkanen een scholier bewusteloos sloegen heeft NIEMAND een petitie opgezet.
En zo kan ik nog rustig ruim twee duizend voorbeelden geven van criminele marokkanen.

Nu GEERT WILDERS de vraag stelt of we (criminele) Marokkanen het land uit willen hebben, staat ineens iedereen op z'n achterse benen en roept "DISCRIMINATIE"

Dat hij niet de vraag nuanceerde en vroeg "Willen jullie meer of minder criminele Marokkanen?" is vrij duidelijk. Want laten we eerlijk zijn; zijn er in Nederland Uberhaupt niet-criminele Marokkanen? Ik ken ze niet, en ik heb ze nog nooit ontmoet, en ik ken NIEMAND die zegt; "Oh ja, ik ken een niet-criminele Marokkaan". Nog NOOIT iemand horen zeggen.
Ik zou de niet-criminele Marokkaan graag ontmoeten, de hand schudden en hem vragen hoe diep hij zich wel niet schaamt voor het wangedrag van zijn medelanders. Waarschijnlijk zal het antwoord zijn; "Nee hoor, ik schaam me niet. Ik ben invalide, ik kan niemand in elkaar slaan, dus moedig ik mijn mede marokkanen aan"

een nederlander met berouw?

#2138 Re:

2014-03-24 23:38:07

#2126: -

Ik weet het niet, maar hoe kun je aangifte doen tegen de vrijheid van meningsuiting.  Zolang rappers een moord in scene zetten en andere zeggen dat iemand 'gestopt' moet worden en andere bedreigingen ongemoeid worden gelaten, moet de vrijheid van meningsuiting van iemand met een visie om de verhouding tussen allochtoon en autochtoon weer in balans probeert te krijgen toch ook kunnen zeggen wat hij voor velen zegt ?

Als iemand mij weer uitscheld voor kankerlijer en dat mijn vrouw en moeder kankerhoeren zijn of kanker mogen krijgen, dan zal ik hem mijn excuses aanbieden dat Mijnheer Wilders hem op kosten van de belastingbetaler naar zijn nieuwe 3 verdieping tellende villa in het zon overgoten Marokko wilde laten vliegen. En dat hij zo nu en dan moet kijken hoe het bij zijn bedrijfje gaat die hij met geld uit Nederland heeft opgestart.


Gast

#2612 Re:

2018-10-07 14:46:02