Ik doe aangifte tegen Geert Wilders

Quoted post

Trotse Nederlander

#2135 Re:

2014-03-24 22:09

#2126: -

Jullie zijn allemaal hypocriet.
Toen in 2002 Rob Oudkerk (PvdA) zei "kut-Marokkanen" heeft NIEMAND aangifte gedaan.
Toen in 2008 Hans Spekman (PvdA) zei "We moeten Marokkanen vernederen" heeft NIEMAND aangifte gedaan.
Toen in 2011 Diederik Samson (PvdA) zei "Marokkanen monopolie op geweld" heeft NIEMAND aangifte gedaan.

Toen in Oktober 2013 een 20 jarig meisje door 6 Marokkanen werd mishandeld heeft niemand petitie opgezet.
Toen in maart van dit jaar 15 Marokkanen een scholier bewusteloos sloegen heeft NIEMAND een petitie opgezet.
En zo kan ik nog rustig ruim twee duizend voorbeelden geven van criminele marokkanen.

Nu GEERT WILDERS de vraag stelt of we (criminele) Marokkanen het land uit willen hebben, staat ineens iedereen op z'n achterse benen en roept "DISCRIMINATIE"

Dat hij niet de vraag nuanceerde en vroeg "Willen jullie meer of minder criminele Marokkanen?" is vrij duidelijk. Want laten we eerlijk zijn; zijn er in Nederland Uberhaupt niet-criminele Marokkanen? Ik ken ze niet, en ik heb ze nog nooit ontmoet, en ik ken NIEMAND die zegt; "Oh ja, ik ken een niet-criminele Marokkaan". Nog NOOIT iemand horen zeggen.
Ik zou de niet-criminele Marokkaan graag ontmoeten, de hand schudden en hem vragen hoe diep hij zich wel niet schaamt voor het wangedrag van zijn medelanders. Waarschijnlijk zal het antwoord zijn; "Nee hoor, ik schaam me niet. Ik ben invalide, ik kan niemand in elkaar slaan, dus moedig ik mijn mede marokkanen aan"

Reacties

gast

#2143

2014-03-25 10:44:54

#2135: Trotse Nederlander - Re:

In 2009 werd er eveneens geen aangifte gedaan toen Wilders een nieuw wetsvoostel introduceerde met de woorden: het is tijd voor een grote schoonmaak in onze straten. Dit is vervuiling van de publieke ruimte. Een beter milieu begint bij jezelf. De vervuiler betaald. Het betrof hier een ""kopvoddden"" belasting voor Marokaanse vrouwen. Inhoudelijk deed het betoog niet onder aan de NSB retoriek in anti Joodse propagada films uit de vorige eeuw. Fims die in de bioscoop werden vertoond. Blijf deze peititie ondertekenen.