Variabele arbeidstijd FOD Financiën

Quoted post


Gast

#195 waar is de solidariteit ?Re:

2013-08-06 06:25

#5: -

waar is de solidariteit gebleven ?? Als je zo reageert hebben ze wat ze willen : verdeel en heers !!! als ze het dan later aan de lager niveau's afnemen, weten ze zeker dat de hogere niveau's ook niet gaan reageren !!!

Reacties


Gast

#207 Re: waar is de solidariteit ?Re:

2013-08-06 09:16:58

#195: - waar is de solidariteit ?Re:  

 ze HEBBEN al veel aan de lagere niveaus afgenomen...en de A2 en A3's keken ernaar.soms met enig plezier.

dus nee, ik heb echt geen medelijden met die arme A22/23 die A3 wordt. dezelfden die met veel enthousiasme de afbraak uitvoerden die van hogerhand kwam en alleen de laagste rangen trof.

en nu vraagt men loyauteit ?? waar was die loyauteit toen de ambtenarenpensioenen hervormd werden, BEHALVE voor de 50+ ers ? wij zullen véél langer moeten werken en tegelijk krijgen we minder pensioen. 2 x ferm geraakt dus !Hoeveel 50+ ambtenaren hebben toen zelfs nog maar meebetoogd ? Dàt was al teveel want zij werden toch niet geraakt.

Toen heb ik over loyauteit , meespelen met verdeel en heers, zo goed als niets gehoord!

 Toen is er te veel te soft gereageerd (a ja want we stonden met te weinig, de meeste ambtenaren zijn nu eenmaal oudere generatie) en nu krijgt iedereen (ouderen incluis) nog eens de rekening gepresenteerd. Ja, we moeten samen staan, maar sommigen leren dat blijkbaar pas als ze zelf geraakt worden.