Vrije hardwarekeuze Telenet Digitale tv

Philippe

/ #41 Prima initiatief. Alleen massaal opstappen werkt.

2012-07-15 23:57

Ik vind deze petitie een uitstekend initiatief.

Spijtig genoeg zijn er ondertussen miljoenen digitale telenet klanten en slechts enkele honderden die beseffen wat telenet doet. Telenet heeft de getallen aan hun kant. Ze werken zoals politici en bankiers, op cynische wijze weten ze dat ze aan al die domme planten, "muppets", veel geld kunnen verdienen. Het is enkel een probleem voor de mensen die het beseffen. Die tellen niet mee want er zijn er niet veel. Niet alleen Telenet, maar ook onze minister president voert hier een bewuste "politiek". Dat kan ik veronderstellen uit zijn verdacht ontwijkende antwoorden op een uitzending hierover bij Peeters & Pichal.

Ik heb een DVB-C / DVB-T / DVB-S ontvangende TV. Met mijn analoog Telenet abo kan ik een aantal digitale onversleutelde zenders vinden op de kabel. Een en Canvas HD en de zenders die er in een eerste lichting door Telenet werden uit gehaald. Met deze operatie heeft Telenet het niet herhaald, er zijn al teveel muppets gevangen en dus riskeren ze niet veel meer.

Maar niet getreurd. De heer Sickinghe is verkozen tot manager van het jaar. Wat betekent dat hij binnen de twee jaar aangetoond verwikkeld zit in een schandaal en/of ontslagen wordt. Met een miljoenen euro vertrekpremie, uiteraard. Moraal en ethiek zijn antieke begrippen uit een ver vervlogen verleden.