SKB moet blijven


Gast

/ #207 Re: #202+#203

2012-02-01 15:46

#204: gast - #202+#203 

 Beste gast 204

Een compliment je kan goed tellen. Maar je argumenten stellen niets voor. Het zijn alle vooroordelen die u niet hard kan maken met voldoende argumentatie. Als u tijdens de bijeenkomst goed had geluisterd en niet naar het populair geklets van politiek winterswijk met name WB en SP. Dan had u de argumentatie van dhr. Janssen gehoord over zijn voorgenomen plannen om de intentie te hebben om mogelijk samen te fuseren met SZ. Er is nog helemaal sprake van dat het  SKb uit Winterswijk gaat.

Uw argument over Dokkum Sionsberg, ik zou als ik u was eens het dossier gaan lezen. Dan zult u zien dat het bijna geen ziekenhuis meer is maar een verkapte hap. En dat door politiek toedoen.

De or en cr hebben sterke positie binnen deze voorgenomen plannen van het SKB en met deze invloeden kun je meer bereiken dan met deze petitie. Daarom als we het SKB willen behouden neem dan contact op met OR of CR. Die hebben namelijk rechtstreeks contact met dhr. Janssen en niet de politiek.

In uw betoog laat u al duidelijk zien wat arrogant betekent. Namelijk uw betoog is nergens op gebaseerd alleen opmerkingen die kant nog wal raken. U bent een beetje gefrusteerd. Gelukkig houdt gg-net nog een paar bedden hier in Winterswijk.