Stop-incassoterreur

wakker worden nederland

/ #31

2015-06-24 14:04

het is niet alleen de cjib die dit doet er zijn tal van andere bedrijven die op de zelfde trent aan het werk gaan een verhoging van 130% is niets, en dat zonder naam en toenaam en zonder handtekeing op de vordering.

ondertekende een beasting inner/mede werker instantie/ambtenaar van gemeente of zelfs geen naam verwijzing.

Voor zover ik weet moet elke invordering ondertekend zijn en de invorderaar moet zijn naam en toenaam vermelden met een handtekeing.

Die brief kan wel van iedereen afkomstig zijn en claimen dat zij iemand zijn die voor een dergelijke instantie werkt of niet.

En dan politiek den haag wakker schudden, man die weten allang al dat dit gebeurd, maar draaien er hun hoofd niet voor om, ze willen geld binnen halen hoe dan ook links om of rechts om het boeid ze voor geen meter.

Wat te doen ANDERS STEMMEN, daar licht onze macht, maar ook daar helaas zijn er te veel mensen die stemmen weg geven omdat een partij bij hun geloofs overtuiging zou horen of dat hun ouder er altijd op hebben gestemd, partij boekjes kennen ze niet en ze weten niet wat hun gedrag veroorzaakt, want na je werk ga je op de bank naar de eo of wat voor uitzending gaan zitten kijken en melden ik wordt er zo ziek van, ik wil dit niet meer zien of ook die draaien hun hoofd om voor de realiteit.

Helaas stikt dit land met dit soort mensen en zolang die bestaan veranderd er niets, tenzij er een oorlog uit breekt ten gevolge van deze hedendaagse dictatuur genaamd de staat der nederlanden en hun vriendjes de multinationals die dit land leegzuigen.

Helaas gaat dit ooit nog komen let maar op, we zijn nu al terug van voor 1940, met hulp van de politiek, het is nu wachten tot het eerste schot wordt gelost, en dan breekt alle hel los in dit land, berg je maar!!