Geef natuurlijke & alternatieve geneeswijzen een kans


Gast

/ #150

2015-03-25 05:49

Ik ben er van overtuigd reeds meerdere malen dat alternatieve geneeswijze werken. Zowel voor mens als voor dier.. acupunctuur, homeopathie, kruiden, mindfullness om maar een aantal te noemen waar ik zelf ervaring mee heb. 

voorbeeld: dochtertje Lore eerste levensjaar luchtwegproblemen al meer dan een jaar aan de vernevelaar en uiteindelijk in het ziekehuis belandt. Men wilde cortisonen behandeling starten... mijn instinct vertelde me anders en besloot een homeopaat op te zoeken (trouwens deze homeopaat was ook een reguliere arts) haar constitutie middel werd door vraaggesprekken uiteindelijk bepaald Sulfur..een korreltje een stom korreltje van dit middel en mijn dochter was van haar problemen af. Geen zware medicatie voor mijn ukkie.. en nu 7 jaar later een gezonde meid! 

De natuur biedt ons zoveel aan...maak er gebruik van.

Acupunctuur..ik gebruik dit zelf om gezond te blijven, bekijk het zoals ze het in china doen.. daar gaan ze niet naar de dokter omdat men ziek is neen daar gaan ze naar de dokter om gezond te blijven. 

Meer gezond verstand gebruiken en niet direct naar chemische troep grijpen. Hoeveel mensen zitten er aan de vitaminepillen?? allemaal chemische zooi waar het lichaam niks mee kan de helft kan nog niet eens opgenomen worden. Maar omdat meneer fabrikant alles aanprijst als gezond en natuurlijk zal het wel zo zijn. Meneer fabrikant is enkel de mensheid aan het kapot maken met alle troep die in onze voeding wordt gesmeten. Suiker om er maar eentje van te noemen..we kunnen niet meer zonder SCHANDALIG!

Gelukkig zijn er al veel mensen zich aan het realiseren dat het zo niet langer kan doch we zijn er nog lang niet. Leer luisteren naar je instinct je buikgevoel die vertelt wat juist is.. maar voelen mag tegenwoordig niet want dan ben je gelijk raar en zweverig! Maar ik geloof er in en zal er naar handelen..en blijf mijn alternatieve geneeswijze gebruiken!