Stop de sanctie op het her-examen voor de WRM Praktijkbegeleiding

gepeupel met een mening.

/ #228 PVDA in je nek dus instructeurs een strop om hun nek.

2015-03-22 20:58

 

De minister geeft hier haar reactie op de opmerking van de heer Bashir over het protocolexamen waarvan bij de politiek bekend is dat deze niet bijdraagt tot kwaliteits verbetering.

De schuld van haar onmenselijk beleid is volgens haar de schuld van de pvda die in haar nek heeft gezeten. De schuld ligt volgens haar ook bij de  branches volgens haar zijn zij het er unaniem mee eens dat er dat men instructeurs moet bedreigen met inhumane sancties. Tja het is niets nieuw de minister praat met een paar geld wolven die over ieders rug wel geld willen verdienen hieraan. Ze legt haar oor ter luister bij de enkelingen die het vak rij-instructeur compleet aan gort hebben geholpen en roept dan dat ze de steun van de hele branche heeft. Nou.. minister de meeste rij-instructuur zijn gewoon goede mensen die met lede ogen aanzien hoe onmenselijk er met hun wordt omgegaan. Ieder goed en humaan denkend mens verafschuwd de sanctie.

De dreiging voor de individuele rijinstructeurs ...............ach... dat vind ze vervelend. Maar omwillen de lobbyisten die geld willen verdienen aan deze handel in elende vind ze het vreemd deze eruit te halen. Ze kan toch niet zomaar een verzoek afwijzen. Ze is immers maar de minister zij gaat hier toch niet over. zij heeft toch niet de verantwoordelijkheid. Waarom zou haar beleid sociaal aceptabel moeten zijn. De minister is heeft het ook niet makkelijk om zo onder druk te staan van de pvda.

En die rij-instructeurs maar zeuren over te veel druk voor een examen hun werk, baan, hypotheek, zorg voor hun kinderen, hun gezondheid en de stress van het protocol. arme arme minister ze heeft het maar zwaar.

en ondanks haar disfunctioneren hoeft deze minister niet afte treden!