Middelburg Geen asielzoekerscentrum op het Swerf-Rust terrein

De boemerang

/ #154 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-07-18 22:04

#152: Dierenvriend. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je denkt dat je het beter weet en denken moet je overlaten aan een paard want die heeft een groter hoofd.

Ik denk niet "het" beter te weten, maar ik zal geen baarlijke nonsens verkopen zoals hierboven keer op keer verkocht wordt. Het lot van mensen wordt hier gebagatelliseerd, hun schamel uitzicht op een toekomst vernietigd door volstrekt onzinnige opmerkingen als "ooit Opsporing verzocht gezien?".

De asielzoeker heeft alles, maar dan ook echt alles achter moeten laten om zijn of haar vege lijf te redden en wordt dan hier ontvangen met de verdachtmaking dat hij/zij ongetwijfeld een fietsendief zal zijn, omdat zoveel jaren geleden er ook ooit een fiets is verdwenen.

Uw haren zouden u te berge moeten rijzen van zulke walgingwekkende, racistische onzin, maar u maakt zich liever druk over mijn woonplaats?

Overigens heel erg flauw om u steeds achter een ander pseudoniem te verbergen. Uw spelling, grammatica en woordplaatsing verraden u.