Help de Vrouwen van FC Utrecht


Gast

/ #49

2013-11-15 19:11

Ik heb ook gestemd met toestemming van mijn ouders!

Ik vind het meisjes/vrouwen voetbal erg leuk om te zien.
Ik ben een meisje van 8 jaar oud.
Zelf train ik nu twee seizoenen bij een voetbal vereniging, als enige meisje in een jongens team en men vindt 'mij stoer en een meisje met lef...'

Daarom hoop ik dat het vrouwen Voetbal NIET GAAT VERDWIJNEN want anders eis ik dat degene die dit wil veroorzaken zelf het initiatief neemt om de jeugd van de toekomst les te geven!

Wij moeten toch zo nodig op een sport van de regering of wie dan ook... want dat is zo goed voor ons... moet men zo doorgaan dan blijft er niets over van de sportende meisjes jeugd!!

Nee ik vind die volwassenen vervelend en heel erg dom dat er geen bedrijven zijn die deze 'VROUWEN VOETBAL' niet willen sponsoren..!!

Ik ben blij met de FC Utrecht Vrouwen Voetbal Team, zij geven mij de kans om iets extra's te leren qua technieken... als zij niet meer mogen en kunnen voetballen dan gaat mijn toekomst droom ook in duigen vallen!

Daarom ben ik samen met mijn vader vanavond voor het eerst naar 'de protest voetbal wedstrijd' gegaan van FC Utrecht Vrouwen tegen ADO Den Haag Vrouwen... heb er zin in om dit te zien en wil er van genieten!

Ik ga voor jullie duimen... FC Utrecht Dames... zet 'm op!!