Een nieuwe politieke partij : ROEL - Recht Op Een Leven !

Ik
Gast

/ #30

2013-07-11 16:52

Ik teken voor een vriendin die in een erbarmelijke situtatie heeft geleefd 4 jaar lang, met twee opgroeiende kinderen(o.a.zonder verwarming bij min 15), na zwaar mishandeld te zijn geweest tien jaar lang,geen organisatie die wat kon doen, werd er gezegd!!!Maar had wel een eigen bedrijf naast een baan,maar geen enkele manier om haar bijstand te geven.
Mijn eigen situatie:ik werk sinds mijn 15de ben nu 43,zwaar lichamelijke klachten,geen recht op wia,dus werken tot mijn lijf helemaal op is, dan maar aan de morfine,dat de volgende stap voor mij,zit niks anders op....kut maatschappij!

Het is dat ik optimistisch van aart ben(je zou het niet zeggen) en mijn leven zo leuk mogelijk maak,maar je werkt je letterlijk op en je krijgt geen hulp,en de eerste beste gelukzoeker komt binnen krijgt woning witgoed fiets uitkering,waar is de gerechtigheid gebleven? Mocht ik volgend jaar mijn baan kwijt raken,wat zal gaan gebeuren,want er moeten nog 100.000 collega's in de thuiszorg uit,want ouderen kan je tenslotte na een leven lang buffelen best weg laten rotten in huis,dan weet ik niet hoe het met mij moet,ik heb geen recht op bijstand omdat ik een ex echtgenoot heb die dat niet op kan brengen,ik ga overal tussen vallen,dus ik ga dan op zoek naar een mooi rustig plekje op de heide,koop op marktplaats een tent en leer vuurtje stoken,want ik ben een hollander die al die tijd al hard gewerkt heeft,dus ja wat heb ik voor rechten ???

P.s.ik ben overigens op mbo niveau opgeleid,het feit dat ik in de thuiszorg werk heeft niets te maken met evt. laag opgeleid zijn.....