STOP afbraak natuur door kabinet!!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie STOP afbraak natuur door kabinet!!.


Gast

#1

2011-11-29 14:54

Politici zitten er niet om ons te beschermen, maar om de macht te hebben en te houden. Daar komt dit rampzalige beleid vandaan. We moeten niet denken: laat maar zitten want de overheid zorgt wel dat het goed komt; het is de overheid juist die er geregeld voor zorgt dat het niet goed komt. Volksvertegenwoordigers zijn wel vaak erg ijverig, maar niet altijd slim genoeg.

Gast

#2

2011-11-29 14:57

Slecht natuurbeheer maakt ons land onbewoonbaar voor mens en dier en zorgt voor achteruitgang van de gezondheid van alle levende wezens die er wonen. We hebben de zorg voor de aarde als onze verantwoordelijkheid.

Gast

#3

2011-12-05 13:49

Ook nu blijkt inderdaad, en helaas, weer dat ons welzijn wordt bepaald door economische ontwikkelingen. Zou het ooit nog eens zover komen dat we met z'n allen kiezen voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit.
Meer, meer, meer...... maar dan wel van het goede

Gast

#4

2011-12-06 14:17

het drentsfriesewold is al voor een groot deel in de houtovens verdwenen (kyoto); wat resteert qua opstand is doorgaans lucifershout. zoek maar eens een volwassen boom en kijk goed, mocht je een vinden, want morgen is hij weg. er is geen integere overheid om de feiten door te laten wegen; het is de overheid zelf die sloopt. alles verkocht onder sprookjes voor de schapen als 'creeren van stuifzand', 'uitheems moet weg', 'ziek en gevaarlijk' en in geruststellende periodiekjes over torretjes en vlindertjes en zwammetjes.

Gast

#5

2011-12-07 10:12

Afbraak natuur heeft verregaande gevolgen die niet te overzien zijn. Of het nou in Nederland gebeurt of elders in de wereld. Alles staat met elkaar in verbinding. Het kappen van grote delen van het oerwoud in Zuidamerika, Indonesie, Nieuw Guinea en Maluku (Molukken) heeft daar direct gevolgen maar over een aantal jaren ook hier in Nederland. Politici en doorgaans het bedrijfsleven vaak ondersteund door wetenschappers denken in termen van economische belangen en winsten, en niet in verbanden, het ecologisch systeem. We moeten het beleid om natuurafbraak in Nederland maar ook elders in de wereld tegengaan. NU kan het nog.
F. Ohorella

#6 Re:

2011-12-07 11:03

Moon
Gast

#7

2011-12-08 22:12

Ja is het niet schandalig wat er gebeurd met de natuur in Nederland en zeker ook in de rest van de wereld. Maar als u geïnteresseerd bent in waar en hoe het met uw geld zit in uw land, provincie en stad dan raad ik u aan de volgende 2 petities en de daarin opgenomen 2 links eens goed te lezen . Misschien kunt u dan bij het geld en de macht komen om er weer meer natuur voor terug te krijgen .Want eerlijk gezegt ....er is geld genoeg , het wordt alleen aan de verkeerde dingen/mensen uitgegeven ! En jazeker in het rapport wordt ook Groningen genoemd hoor.( net zoals mijn stad :P )

http://www.petities24.com/onbehoorlijk_bestuur_in_de_gemeente_schiedam

http://www.petities24.com/handel_in_macht_en_invloed-_corruptie_in_nederland_aanpakken

Wens u veel sterkte met uw strijd !! Maar ook zeker ook veel warmte , ben altijd zo blij om mensen te zien die zich er nog voor inzetten !!

Knuffels...


Gast

#8 Re:

2011-12-09 10:22

#7: Moon - Dankjewel voor je lieve, warme reactie. Was iedereen maar zo, dan zou het er allemaal vast anders (en beter!) uitzien.

 

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2012-03-06 23:11