Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij

Aangifte tegen Mevrouw Sylvana Simons wegens haatzaaierij / Mededelingen / Beeindiging petitie / Opmerkingen


Gast

#277

2016-11-17 21:37

Oh, zend net een mail en zie daarna pas deze text...

Gast

#278 Re:

2016-11-18 09:19

#276: steun geert -  

 Getekend..............


Gast

#279

2016-11-18 16:32

Nederlanders massaal voor racisten uitmaken mag blijkbaar wel van het OM, als de waarheid wordt gezegd wordt er wel een rechtszaak aangespannen doordat dit kabinet de burger monddood wil maken. Bah...
L.Timmer

#280

2016-11-22 12:58

Wanneer een kleinere culturele groep de cultuur van de meerderheid tracht te veranderen spreekt men volgens het verdrag van Geneva over genocide(Teminste zo heb ik dit begrepen), in dit geval genocide van het kaukasische ras, hoe je het ook went of keert een hoop onvrede onder de bevolking komt terug op deze trend dat indien je een blanke kleur hebt. je vogelvrij bent en geen cultuur mag hebben. 

Wat schandelijk is dat de Nederlandse staat structureel een groot gedeelte van zijn eigen bevolking haar stem ontnomen heeft door rechtse opvattingen geen toneel te geven. media zijn in handen van links en deze saboteren iedere rechtse mening als ze kunnen, veel forums accepteren bij voorbaat geen rechtse meningen. huidige linkse politieke partijen maakt rechtse partijen belachelijk en zet ze zo weg dat hun leven daadwerkelijk in gevaar komt,  en ze nooit een structurele bijdrage aan de diversiteit van ons land kunnen geven.

Rechters en OM in Nederland komen uit de linkse hoek en zullen dit in hun overwegingen om tot vervolging overgaan meenemen, daarom was deze partitie al bij voorbaat gedoomd. 

Met veel lof wordt altijd gesproken over de geboorte van democratie in griekenland, de grieken waren zich er bewust van,dat een democratie na verloop van tijd vervalt tot tirannie, nu denk men direct aan een dictatuur, echter is het verval tot Oligarchie veel gevaarlijker. dit omdat een oligarchie zich zeer goed kan voordoen als een democratie waarbij men de ware dictators niet goed in zicht krijgt.

Nederland waar de werkelijke macht in handen is van links en kenmerkt zich tot een klein groepje elite, heet dan ook geen democratie maar oligarchie.

Willen we in Nederland een land hebben waar belangen van het volk vooraan komt te staan en niet de belangen van een selectief groepje zullen we de huidige staatsvorm omver moet werpen, en voorkomen dat huidige elite meegenomen wordt in een nieuwe bestuursvorm.

We zouden kunnen beginnen met erkenning dat:

-Onderdrukking en afdwingen van veranderingen van de cultuur van de meerderheid is het plegen van genocide

-Bestuursvorm van Nederland is een Oligarchie

 

 

 

 

 

 


Gast

#281

2016-11-22 15:08

dat dit in ons eiegen land moet gebeuren in en in triest allemaal  waar gaat het heen er zijn zoveel dingen die mis gegaan zijn te veel om op te noemen met dank aan de regering die er helemaal niets aan doet 


Gast

#282

2016-11-25 13:50

Natuurlijk doet het OM niets met deze onzinnige actie
bas

#283 Re:

2016-11-25 13:52

#4: -  

 Schiet je jezelf maar door je kop.

Of beter nog: had jouw vader je destijds maar in een kapotje geschoten.

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2016-11-28 00:32



Gast

#285

2016-11-28 00:35

Is toch voor den gekke dat sylvana simons weigert en te lui is om op zo'n leuk kinder feest kleinekinderen een handje pepernoten te geven en dat wil nog in de 2e kamer ook jaja ben toch zeker sinterklaas niet