VVD & PVDA WEG ERMEE

Neem contact op met de schrijver van het verzoekschrift

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie VVD & PVDA WEG ERMEE.


Gast

#1

2016-02-24 22:51

Nee dan liever die geblondeerde labbekak die ons allemaal bij de vorige verkiezingen heeft voorgelogen en dankzij wie wij nu tot ons 67ste mogen doorwerken.


Gast

#2 Re:

2016-02-25 20:52

#1: -  'die geblondeerde labbekak' neemt het tenminste op voor ons. Als hij de klassieke partijen zou laten begaan, zou Nederland overspoeld worden door vluchtelingen en werd het een islamland.

 


Gast

#3 Re: Re:

2016-02-26 07:38

#2: - Re:  

 O ja? Was het dan jouw bedoeling dat je twee langer wilde werken? Iets anders heeft de labbekak immers niet bewerkstelligd. Loop je droom maar achterna. Het enige dat je ermee bereikt is dat de labbekak nog weer vier jaar op het pluche uit zijn neus zal vreten.

l v
De auteur van deze petitie

#4

2016-02-26 10:06

De vvd en pvda hebben zeker bewezen dat ze het goed gedaan hebben? 

 


Anonymous

#5

2016-02-26 10:41

Niemand beweert dat VVD en PvdA het goed hebben gedaan, maar ze hebben tenminste iets gedaan. Die peroxyde pruik heeft niets anders gedaan dan langs de kant wat staan schreeuwen en geen enkele realistische oplossing geboden. En zo zit die al tien jaar (!) op jouw en mijn kosten wat in de Donald Duck te bladeren en de Facebook-pagina van een pornoactrice te besnuffelen.

Wat denk je dat die zal doen als die ooit aan het regeren komt? De vorige keer, en toen was hij 'maar' gedoogpartner, heeft hij zijn kiezers al een mes in de rug gestoken door zijn 'keiharde breekpunt' (het niet verhogen van de pensioenleeftijd) meteen te laten vallen toen hij de kans kreeg om met Rutte en Verhagen het bed te mogen delen. Denk je dat dat de volgende keer anders gaat?

Maar Wilders wil helemaal niet regeren en zal dat ook niet gaan doen. Want Wilders weet dat zijn spelletje meteen afgelopen is op het moment dat hij in de regering komt. Want dan kun je niet meer zo maar wat roepen, maar moet je daadkracht laten zien. Nou, aangezien geen enkel punt van zijn partijprogramma (is een éénmansclubje wel een 'partij'?) zelfs maar uitgevoerd KAN worden zonder ingrijpende wets- en grondwetswijzigingen (die hij er toch nooit door krijgt), zal hij dus afgaan als een gieter, omdat hij he-le-maal niets zal klaarspelen. Dat wil hij dus niet en dus zal hij op de een of andere manier wel weer de boel saboteren, zodat niemand met hem WIL regeren. Dan kan hij weer de gekwelde Calimero spelen en nog weer vier jaar op jouw en mijn kosten verder niksnutten.

Is het je nooit opgevallen dat de man altijd een zijwaartse sproing maakt als hij dreigt ergens mee te moeten besturen (PS, gemeenteraden)? De laatste keer heeft hij zijn "minder, minder" speech gehouden, zodat hij in geen enkele PS verantwoordelijkheid hoeft te dragen en dus weer niet kan afgaan. De keren ervoor waren het filmpjes en stickers die hetzelfde resultaat hadden.

Voor de schijn stelt hij dan voor om zelf zitting te nemen in het Europese Parlement, wetende dat dat toch niet kan, maar zo lijkt het tenminste of hij wel wat wil doen. Maar hij hoeft niets te doen, want het kan toch niet. Gaat hij weer lekker jeremiëren over hoe de wereld hem tegenwerkt. Want verder dan zaniken over het "dissen, bashen en demoniseren" van zijn dictatoriaal bestuurde clubje komt hij niet.

Geen flikker doen maar toch net hard genoeg roepen om iedere keer weer zijn zetel te krijgen. Dat moet uitkeringsfrauderend Nederland ook wel aanspreken. En hoppa, hij doet weer vier jaren een greep in jouw en mijn portemonnee.

Blijf er vooral intrappen.


Gast

#6

2016-02-26 17:29

Prima gezegd! Die slappe lul heeft erbij gezeten, bij het overleg voor het voorjaarsakkoord en toen hij zich realiseerde dat hij wel heel erg veel moest gaan uitleggen aan zijn achterban, heeft hij snel de benen genomen. "Met rechte rug", zoals hij zelf nog zei.

En die rechte rug, meneer Wilders, waar was die meteen na de verkiezingen? Toen mensen op jou gestemd hebben, onder andere omdat jij hen beloofde je hard te zullen maken tegen de verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd? Dat was anders wel de allereerste beslissing die het gedoogkabinet dankzij jouw steun, meneer Wilders, erdoor kreeg. Waar was jouw rechte rug toen, meneer Wilders? Had je toen niet ook iets uit te leggen aan je achterban, meneer Wilders? Heb ik je wel nooit horen doen. Of verwachten jouw kiezers niet anders van jou, meneer Wilders, dan dat je ze glashard voorliegt? Dat zou in ieder geval wel het geval moeten zijn, want je doet niet anders, meneer Wilders, dan je eigen kiezers keihard in het gezicht voorliegen en uitlachen.

gast2

#7

2017-03-18 22:12

Dus de allereerste beslissing kwam eerder dan de eerste beslissing? Of was de eerste beslissing eigenlijk de tweede.

Betaald Adverteren

We zullen deze petitie tonen aan 3000 mensen die andere petities op onze website bekijken, maar deze petitie nog niet hebben bekeken.