Zeg NEE tegen asielzoekers in Albrandswaard!

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Zeg NEE tegen asielzoekers in Albrandswaard!.


Anonymous

#1126 Tja…

2016-02-26 09:55

Heisa om niks in Koksijde: asielzoeker is waarschijnlijk onschuldig, zwembadverbod komt er niet

Een nieuwe wending in de heisa rond een mogelijk zwembadverbod voor asielzoekers in Koksijde, want de man die verdacht wordt van de aanranding van een meisje is vermoedelijk onschuldig. Hij was zaterdag na het verhoor al vrijgelaten en nu weet De Morgen dat hij niet voor de onderzoeksrechter wordt geleid. Op het schepencollege van Koksijde is beslist dat het zwembadverbod voor vluchtelingen er niet komt.

Of er sprake is van een misdrijf, dat wordt nog bekeken, stelt het parket tegenover De Morgen. Maar het feit dat hij niet voor de onderzoeksrechter moet verschijnen, maakt duidelijk dat de jongeman niet wordt verdacht van zware feiten zoals aanranding. Mogelijk zou het om "een inschattingsfout" gaan en probeerde de twintiger een panikerend meisje te redden in een wildwaterbaan. De opzichter verwittigde de politie en die nam de asielzoeker mee voor verhoor. Maar het meisje heeft geen klacht ingediend.

Gisteren liet staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) weten dat de man naar een gesloten instelling zou worden gebracht, hoewel de politie hem na dat verhoor dus onmiddellijk heeft vrijgelaten. De burgemeester van Koksijde, Marc Vanden Bussche (Open Vld), pleitte vervolgens voor een zwembadverbod voor de asielzoekers in zijn gemeente, iets wat Francken dan weer geen goed idee vond omdat hij zo een hele groep zou straffen voor "individueel wangedrag".

Maar na een bijeenkomst van het schepencollege vandaag is beslist dat er geen zwembadverbod in Koksijde komt. Wel vraagt de gemeente aan Fedasil om extra cursussen voor asielzoekers, en het reglement van het zwembad zal ook in het Arabisch worden vertaald, stelt De Morgen.

BRON

Xenofiel

#1127

2016-02-26 10:42

"het reglement van het zwembad zal ook in het Arabisch worden vertaald"

Dat spreekt voor zich. Als wij hier zouden moeten vluchten, en opgenomen zouden worden in Jemen of Saudiarabië, zouden ze daar ook gewoon de regelementen van zwembaden, fitness clubs etc. in het Nederlands vertalen. Zoiets doe je gewoon voor je medemensen!


Anonymous

#1128

2016-02-26 13:59

Laten we het vooral niet over de inhoud hebben, maar sarcastisch doen over een detail. Komen we vast verder mee.


Gast

#1129

2016-02-26 19:15

Een groep van bijna dertig mannelijke migranten heeft in een winkelcentrum in de Noord-Duitse stad Kiel drie jonge vrouwen achtervolgd, ingesloten en lastig gevallen. Het incident vond donderdagavond plaats niet ver van het station, aldus de politie vrijdag.

 

Het begon met twee Afghanen die de meisjes van vijftien, zestien en zeventien jaar volgden en met telefoons filmden. Daarna groeide de groep aan tot bijna dertig mannen. De veiligheidsdienst van het winkelcentrum waarschuwde de politie, die de twee Afghanen, negentien en 26 jaar oud, alsmede twee andere mannen aanhield. Volgens de politie is het tijdens de confrontatie niet tot seksuele handelingen gekomen.

De bondsdag nam juist vrijdag een voorstel aan dat het vergemakkelijkt om buitenlanders die zich schuldig maken aan strafbare feiten, uit te zetten.


Gast

#1130

2016-02-26 19:25

En hoe ziet de politiek de toekomst? Wij moeten respect hebben voor de nepvluchtelingen die komen wonen in onze straten? Ik moet ze een baan aanbieden uit positieve discriminatie? Mogen wij nog zeggen tegen die mensen dat we geen enkel respect voor ze hebben daar ze economische vluchteling zijn, fraude plegen, en onderhouden worden door het Nederlandse volk?  Moeten wij echt dit kutvolk opnemen in ons midden en er respect voor hebben, ze zielig vinden, en lekker samen aan de multicultishit gaan?

Jemoeder

#1131 Islam hoort hier niet nooit niet!

2016-02-26 20:10

Islam=IS=Terreur

 

Islam hoort hier niet, en dient met harde hand aangepakt te worden!


Gast

#1132 Re:

2016-02-26 23:43

#1129: -  

 En de rectificatie van dat bericht hoor je in de komende dagen. Stiekem weggedrukt in een hoekje op pagina 15.


Gast

#1133 Re: Re:

2016-02-27 00:49

#1132: - Re:  

 rectificatie uit keulen hamburg zurich Helsinki enz enz moet ook nog komen ,Arabische uiterlijk, ze zullen nooit gepakt worden in het slappe Europa dat klopt ja


Gast

#1134 Re: Re: Re:

2016-02-27 11:11

#1133: - Re: Re:  

 Rectificatie uit Keulen is bekend: er is welgeteld één aanklacht wegens aanranding over en heeft ook NIETS met vluchtelingen van doen. De rest is VALS of ongegrond gebleken. Typisch genoeg wordt deze rectificatie niet zo breed uitgemeten in de media als de opgeklopte hysterie toen men meende vluchtelingen even snel in diskrediet te kunnen brengen.

Het is al vaker gezegd: als er geen nieuws is over vkuchtelingen, dan verzint rabiaat rechts het zelf wel. Is dat het daadkrachtige Europa dat jij voor ogen hebt?

Als er geen nieuws is, verzinnen we het zelf wel

#1135 En rabiaat rechts blijft liegen om een gelijkje te halen:

2016-02-27 11:14

Deze week ontstond er commotie rond blote mensen in Nijmegen. Om preciezer te zijn schilderijen met blote mensen. Nijmeegse naaktschilderijen gecensureerd ‘om religieuze redenen’, kopte The Post Online, een site die zich vaker verslikt in zijn eigen gretigheid. PVV-Kamerlid en vice-voorzitter van de Tweede Kamer Martin Bosma (en dat moet dan de intellectueel van de club voorstellen) voerde het conflict nog een tandje op en twitterde “Schilderij weg. Want islam. Linkse kunstwereld zal zwijgen. Want islam.”

 

De Telegraaf pakte de kwestie ook op. In werkelijkheid was er niets gecensureerd, had het niets met de islam te maken en ook niet met de ‘linkse kunstwereld’. De moslims waren er in het kader van de zucht naar ‘islamkritiek’ gewoon bij verzonnen.

Kunstenares Yette Rohde exposeerde in wijkinformatiecentrum Stip Oost enkele werken van haarzelf en haar cursisten. Op sommige van die schilderijen was naakt te zien. Buurtbewoners waren daar niet van gecharmeerd en de medewerkers spraken daarover met de cursisten. Volgens de kunstenaars is hen gevraagd enkele werken te verplaatsen. De medewerkers zeggen dat er nooit zo’n verzoek is gedaan. De Gelderlander citeerde de coördinator van het centrum:

Omdat we merkten dat sommigen baalden van het naakt, is met de kunstenaars gepraat. Mensen baalden hier vooral van om religieuze redenen. (…) We hebben echt nooit de intentie gehad sturend te zijn. Ik was verbaasd dat de expositie is afgebroken.

Van censuur was geen sprake, de kunstenaars waren boos vanwege de kritiek en hebben hun werken zelf weggehaald. In een verklaring stelt het centrum:

Kunst in een openbare ruimte roept al snel op tot discussie en daar is ook niets mis mee, maar de vrijwilligers van Stip Oost  herkennen het beeld van ‘vele protesten’ eigenlijk niet. Een enkeling heeft een opmerking gemaakt over ‘het vele naakt’ en natuurlijk hebben we het daar onderling ook wel over gehad. Maar daarbij is het wijzigen van de expositie zonder overleg met de kunstenaars nooit een optie geweest.
 

Gast

#1136 Turkije is een land van de ongekende problemen...

2016-04-05 09:46

Turkije is een land van de ongekende problemen...


Erdogan jaagt nu ook de Koerden van Turkije!
Turkije zou eerst zijn burgeroorlog moeten stoppen voordat de visa plicht met Europa wegvallen. Want met dit verdrag lost Europa geen migrantencrisis, maar halen we een grotere burgeroorlog van Turkije binnen.

Over de rug van migranten chanteert Turkije zich de EU in. En over een paar maanden kunnen de Turken massaal EU bestormen met alle jihadisten..

Erdogan ontmaskerd:" Uit naam van Allah is een daad van islam, Jihad is geen terrorisme...". (Turken dictator Erdogan). Door de Turkse Jihad tegen de Koerden, zijn er meer dan 1.3 Miljoen Koerden op de vlucht! Turkije is dus niet beter dan de Syrie of Irak! Deze Turkije lost de migrantencrisis niet, maakt juist nog groter!

Als wij de Turkse dictator Erdogan moeten geloven dan kleeft er heel veel bloed aan de handen van EU leiders en de rest van alle corrupte politici!

De haat van de Turkse president Erdogan richting europa!

De islam komt hier als een dief in de nacht. Turkse islamitische macht als de Moslimbroederschap aan de basis van de politieke islam en wel van alle hedendaagse terroristische organisaties van islamitische signatuur. Turks Ottomaanse jihad (strijd) is nog steeds een belangrijke inspiratiebron voor islamitisch-fundamentalistische terreurorganisaties als Hamas, MoslimBroeders, al-Qaida en IS.

15 Koerdische steden veranderd in ‘ware oorlogszone’ ! Turkije gebruikt Jihadisten tegen de Koerden!

Turken blijven jihadisten steunen en Koerden beschieten...

Ondertussen blijft het Turkse leger nog meer troepen en wapens naar Koerdistan sturen, en worden moslimterroristen bevoorraad en bewapend, zodat ze nieuwe aanslagen in het noorden van het half verwoeste land kunnen plegen.

Turkije zet Jihad-groepen in tegen de Koerden...Nog meer koerden vluchten naar Europa: migratiecrisis wordt alleen nog erger! 

Binnen Turkije is er juist nog een grotere burgeroorlog gaande.... Veel steden en dorpen zijn veranderd in spooksteden, waar nu een strikte avondklok is ingesteld. turkije heeft binnen 4 maanden 271 Koerdische dorpen met de grond gelijk gemaakt! 

Dientengevolge zijn honderden duizenden Koerden gedwongen om hun huizen te ontvluchten. Turkije zelf is de grote oorzaak van de migrantencrisis! Turkije jaagt de Koerden, 1.3 Miljoen Koerden op de vlucht!

In werkelijkheid zijn de Turkse "post-moderne islamitische" leiders gewoon islamisten, verpakt in een mooiere cadeauverpakking.

270.000 Turkse soldaten, gesteund door tanks, straaljagers en raketten tegen de Koerden..

In Turkije is er een regionale burgeroorlog tegen de Koerden begonnen. Miljoenen Koerden worden verjaagd richting Europa...

Turkije vernietigd Koerdische dorpen en jaagt de bevolking! Erger nog, het conflict heeft de potentie om te leiden tot geweld in Europa, verspreid over grote steden.

EU heeft aan dictator Erdogan feitelijk een vrijbrief heeft gegeven om met grote militaire macht de Koerden te verpletteren. Ankara gebruikt de € 6 miljard die het van Brussel kreeg om de migrantenstroom naar Europa in te dammen in werkelijkheid om de uitroeiingoorlog tegen de Koerden te financieren. Erdogan wil migrantenaanval op EU pas stoppen als hij de Koerden mag vernietigen..Dictator Erdogan heeft de miljarden die de EU hem heeft aangeboden om de massa’s vluchtelingen die hij op Europa afstuurt in Turkije te houden afgewezen. De reden: hij wil eerst toestemming van de EU om oorlog tegen de Koerden te voeren en hen te vernietigen. Ook hierin blijkt de bedrieglijke aard van de Turkse moslimpresident, maar de Westerse politiek weigert nog steeds hier zijn ogen voor te openen, mede omdat de EU diep verdeeld is en feitelijk niet meer in staat is zichzelf te verdedigen. En daar maakt Erdogan nu even handig als schaamteloos misbruik van.

Nu worden de Koerden al maanden gebombardeerd door de Turkse luchtmacht, en werkt het Turkse leger nauw samen met de islamitische terreurbeweging Al-Nusra (Al-Qaeda in Syrië). Ook ISIS is een pion in het schaakspel van Erdogan, die zijn zinnen heeft gezet op Syrië en de in Turkije getrainde jihadisten...

Turkije wil openlijke steun Europa voor oorlog tegen Koerden

Erdogan eist echter dat Europa niet langer zwijgt, maar volmondig achter zijn oorlog gaat staan. Hij zei het ‘treurig’ te vinden dat sommige landen de Koerdische afscheidingsbeweging PKK niet als een terreurorganisatie beschouwen. Dat Erdogan zelf de Palestijnse terreurorganisatie Hamas ook niet als terroristengroep behandelt maar al jaren een veilige haven biedt in Turkije, kwam natuurlijk geen moment ter sprake.

Volgens Erdogan mag het feit dat de Koerden een van de belangrijkste krachten tegen ISIS zijn geen reden zijn om hen dan maar hun gang te laten gaan. In werkelijkheid ziet Erdogan de Koerden juist vanwege hun strijd tegen ISIS en Al Qaeda als een grote bedreiging voor zijn Islamitische veroveringsplannen met Syrië en daarna het hele Midden Oosten.

SALAFIST ERDOGAN WILT EUROPA ISLAMISEREN!

Het startpunt daarvoor is de mogelijkheid voor 80 miljoen Turken om visa-vrij door de EU te reizen. De uitbreiding van de moslim- en boven alles de Turkse gemeenschap in Europa is een van de lange termijn doelstellingen van het islamitische bewind in Ankara. Het visa-vrij reizen binnen de EU van Turkse onderdanen is daarbij een zeer effectief middel!
Deze onbeperkte uitnodiging tot massale immigratie geeft enorme problemen met kosten, integratie, huisvesting, gezondheidszorg, scholing, criminaliteit, werkgelegenheid en geloof.
In landen van herkomst geeft dit ook problemen. Hele families investeren niet meer in een lokaal bedrijf, maar in een overtocht van een neefje hierheen. Die samenleving raakt hun meest ondernemende mensen en durfkapitaal kwijt. Pubers zijn niet meer bezig met wat ze kunnen worden, maar waar ze kunnen zijn. Persoonlijke & economische ontwikkeling stagneert.
Turkije krijgt in deze regeling ook nog een heel gevaarlijk extra instrument. Het kan 3 miljoen Syriërs (alleen de salafisten) en andere ongewenste vreemdelingen eerst een Turks paspoort geven, en daarmee automatisch een visum naar de Europa... In de hoop dat hun probleem, ons probleem wordt. Europa geeft haar immigratiebeleid uit handen aan mensensmokkelaars & afpersers.
Deze methode is ontwikkeld door Italië om haar problemen cadeau te doen aan Frankrijk. De Europese Unie is niet bezig immigratie & mensensmokkel een halt toe te roepen, maar is bezig die migrantenstroom te legaliseren, zodat ze er niet tegen hoeft & mag optreden.

 

Jana

#1137 Re: kut dorp

2016-05-13 21:32

#61: -  

 Zou als vluchteling niet in Albrandswaard willen wonen saai kut deurp

raymond

#1138 loan

2016-06-20 17:28

Goedendag iedereen
Ik ben de heer RAYMOND BRUCE de Managing Director Trustfondsen WeathLens FINANCIAL HOME, LLC. Wij zijn een gecertificeerd lening kredietverstrekkers, aanbieden van leningen aan mensen die behoefte hebben aan leningen. Bent u behoefte aan een lening van welk doel? Wilt u uw rekeningen te betalen? Bent u in een financieel probleem? Heeft u een financiële oplossing nodig? Hier is de solutuion om al uw financiële problemen. We geven leningen voor projecten, bedrijven, belastingen, rekeningen, en zo vele anderen redenen, onze lening zijn gemakkelijk, goedkoop en snel goedgekeurd. Contacteer ons vandaag nog voor die lening die u wenst, kunnen we een lening om uw budget tegen lage rente van 3,00% te regelen.
Zie onze diensten HIERONDER;
* Persoonlijke Leningen (Veilig en zonder borgstelling)
* Business Leningen (Veilig en zonder borgstelling)
* Verbouwing
* Inventor Leningen
* Auto Leningen
* Wedding Mortgage
* Health leningen, enz.
Dus, als je geïnteresseerd bent of meer informatie nodig hebt, neem dan terug naar mij via deze e-mail 
Met God zijn alle dingen mogelijk
Bedankt en vriendelijke groeten

semeril.eric

#1139 semeril.eric

2016-11-18 16:04

Hallo Mr. & Mrs. Ik ben een levende beoefenen handelaar in Frankrijk op verschillende gebieden van de activiteiten en

naar aanleiding van de financiële problemen door veel mensen lijden in de wereld heb ik besloten om

samen met mijn advocaten en mijn advocaat aan lening toe te kennen tussen particulieren en aan allen die

in nood. Dus voor uw behoeften leningen tussen individuen om te gaan met financiële problemen, hetzij

herleven uw activiteiten of voor een project, om eindelijk doorbreken van de impasse veroorzaakt door banken

de afwijzing van uw lening aanvraag bestanden, ik ben in staat om leningen, variërend van € 5.000 tot € 500.000 in te schrijven

met een rente van 2% op het bedrag dat u nodig hebt en met terugbetaling termen die je

het leven makkelijker maken. Je bent vast, verboden bank en je hoeft niet het voordeel van de banken of kun je beter

een project en moet de financiering, slecht krediet of geld om rekeningen te betalen nodig hebben,

middelen om te investeren voor het bedrijfsleven. Dus als je lening nodig hebt aarzel dan niet om contact met ons op voor meer informatie

Meer informatie over onze voorwaarden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via e-mail. 


Gast

#1140 Re:

2016-12-06 13:42

#8: -  

 Helemaal mee eens


Gast

#1141 alamjaRe:

2018-05-04 10:02