wijsteunenAlfredJanssen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie wijsteunenAlfredJanssen.


Gast

#201

2014-10-06 08:05

Zoveel reacties ten gunste van dr. Jansen kan men toch niet negeren!!! Het bestuur van het ziekenhuis zou beter dringend de dialoog met de dokter aangaan en openstaan voor gerechte en positieve kritiek!

Gast

#202 Re: ontslag dr. Janssens

2014-10-06 08:35

#195: namenens meerdere mismeersterde patiënten - ontslag dr. Janssens 

 Beste 'namens meerdere mismeesterde' patiënten.

Jullie zitten samen achter de computer hoop ik? Ik zou het alvast niet appreciëren mocht iemand in mijn naam spreken.

Ik hoop dat U dan ook zo 'mans' of 'vrouws' genoeg bent om uw naam door te geven, zodoende nagegaan kan worden of deze zware aantijgingen en negatieve uitlatingen wel degelijk gegrond zijn. Het is altijd makkelijk om 'anoniem' dergelijke dingen te schrijven, want dan weet je nooit wie erachter zit. Step up ! U mag mij altijd mailen. Mvg I.Depoorter

Marc Van Langhemarck
Gast

#203

2014-10-06 09:56

oei, dokter Janssens is bezorgd om zijn patienten... en werkt nog heel veel ook! oei...ik als collega zal dan ook moeten bezorgd zijn om mijn patienten en... zal dan ook veel moeten werken...!!! Zou het niet makkelijker zijn als..... Damiaan draait zich momenteel in zijn graf!!! Damiaan die zijn leven gaf voor zijn "patienten"!  Dit ziekenhuis de naam "Damiaan" onwaardig!


Gast

#204

2014-10-06 10:18

Een dokter met een hart op de juiste plaats die mensen een nieuwe kans geven op een nieuw leven. Dr. Janssen verdient ook een nieuwe kans. Een dokter die wonderen verricht. Wel, het is tijd voor een wonder voor Dr. Janssen. Respect voor onze WONDERDOKTER!!!!


Gast

#205

2014-10-06 10:35

15 jaar geleden werd ik door Dr.Janssen aan een kwaadaardige tumor geopereerd, nu 15 jaar later geniet ik ten volle van het leven,kan ik mijn kleinkinderen zien opgroeien dit alles heb ik te danken aan Dr. Janssen.

Joris Jansseune

remco

#206 Re:

2014-10-06 12:00

#1: -  

 Ik ga zijn competentie niet in twijfel trekken.  Maar op menselijk- en collegiaal vlak is het ondermaats.  Nog maar weinig kunnen met deze dokter samenwerken.  Als hij aan zijn houding iets doet,  dan steun ik hem tenvolle,  maar nu "niet".

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2014-10-06 12:10



Gast

#208

2014-10-06 12:54

Dr. Alfred Janssen is een pracht dokter hij heeft bij mij tweemaal mijn leven gered. Door hem leeft ik nu al 9 jaar langer, het is een dokter met gouden handen, en hij zegt u vlakaf waaraan u aan toe bent, zonder leugens en valse hoop. Ik hoop dat hij mag blijven ofdat we tenminste te weten komen naar welk ander hospitaal hij gaat. Als het nodig is dan kan ik hem volgen.

William Bulcke

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2014-10-06 13:04



Gast

#210

2014-10-06 13:53

Two of my friends' lives were saved by Dr.Alfred Janssen. By all accounts, he is an outstanding physician. I support him in the strongest terms. Mark Spivakovsky, Directeur de Recherche au CNRS, Toulouse, France.

 

Sunset sparkle

#211

2014-10-06 14:03

Dr Janssen is voor iedereen die hij behandeld heeft "De Redder".

Hij heeft mij in 2003 geopereerd van borstkanker.

De uitleg, de steun en de bijstand die ik van hem toen gekregen heb waren en zijn nog steeds van onschatbare waarde voor mij. De reden van zijn ontslag interesseert mij gewoonweg niet.

AUB herroep zijn ontslag en gooi de kennis en ondervinding van een gespecialiseerd chirurg niet zomaar buiten. Er zijn genoeg mensen in Oostende die zich reeds laten behandelen in andere ziekenhuizen omwille van achterhaalde kennis.

Men heeft van het AZ Damiaan een sterrenziekenhuis gemaakt. Laat er dan ook "Vijfsterren-dokters" behandelingen uitvoeren. 


Gast

#212 Re:

2014-10-06 14:20

#151: W.Willaert -  

 My best friend, Helen Chizhikova, had 2 cancers. She survived the brest canser about 10 years ago and them developed another one on her spine. The doctors in Russia gave up and she was slowly moving to her death. However, she learned about Dr. AZ Damiaan who successfully operated on her. Now she can enjoy her life again. This is just one of many cases showing the talent and ability of this great doctor. LEAVE HIM ALONE. Let him help more people.

 Dr. S. Spivakovsky.


Gast

#213 Re:

2014-10-06 15:20

#189: -  

 kortom een groot verlies!!!!!

 


Gast

#214 Steunbetuiging

2014-10-06 15:23

Ikzelf onderging een operatie op 4 februari 2014.
Een geslaagde operatie ,dank zij dr Janssen.

 

Mijn persoonlijke bedenking .... hoe kunnen zo geleerde dokters, en de beheerraad zich laten verlagen uit jaloezie en afgunst.

Ikzelf ben uiterst tevreden zo'n bekwame chirurg te hebben ontmoet, en het diep menselijke die hij uitstraalt is voor zieken een grote steun! 

Bij dit schrijven wil ik velen er op wijzen dat er dokters als de heer A Janssens tekort zijn in onze maatschappij.

Maria Lamoot


Gast

#215 Re:

2014-10-06 15:59

#1: -  

 Wij kennen Fred als een mens met een ongelofelijke motivatie en doorzettingsvermogen voor zijn vak. Steven en Isabelle

 


Gast

#216

2014-10-06 16:09

Een eventuele vete tussen collega's mag niet leiden tot ontslag van zo'n bekwame dokter waar het menselijk aspect bij de behandeling van levensbedrijgende ziekten nog op de eerste plaats komt.zijn de beleidsmensen van Damiaan zo hypocriet om hier aan toe te geven?Laat dr.Janssen zijn werk verder zetten in Damiaan

Gast

#217

2014-10-06 17:01

Zo'n een goede dokter stuur je niet weg of is hij te rechtuit? Mijn vader mocht geen tweede operatie meer hebben had hij ons gezegd en een paar maand later heeft een andere dokter hem geopereerd en hij is overleden en wij hadden het nog gezegd maar wij kregen als antwoordt we moesten toch iets doen.

Gast

#218 Wij steunen Alfred Janssen

2014-10-06 17:59

Ik ben begin dit jaar door Dr.Janssen geopereerd om in dikke darm een kwaadaardig gezwel te verwijderen. Veel ervaring met dergelijke  ingrepen heb ik niet maar de vakbekwaamheid en toewijding van  dokter Janssen zal me altijd bijblijven. Wij hopen, zoals vele van zijn patienten, dat de directie haar mening alsnog zal herzien. Blijkbaar primeert in jullie ziekenhuis de communicatie boven een goede , bekwame toegewijde dokter . Het gaat hier wel over mensen. De reactie van de directie , in de krant ,deed me meer denken aan een wereldvreemde manager welke even de puntjes op de i wil zetten . Veel sterkte Alfred Janssen. 

Groeten 

Theunis Leopold 

 

Mireille Vanroose

#219 Dr. Alfred Janssens,

2014-10-06 18:05

Ik heb een paar van de opmerkingen gelezen maar er zijn evenveel klachten, zowel van patiënten als van collega dokters als de verpleegsters die hem omringen. Het was een crack in zijn job, dit neemt niet weg dat je het menselijke moet overschatten en je patiënten en collega's door je dagelijkse schreeuwpartijen moet onderdrukken. Daar ben ik een voorbeeld van Dr. Janssens vond het een schande dat ik in volle kolieken aanbood op de dienst spoed op een zondag!!! En jullie nu.

Weet dat een arts waar je goed behandeld wordt altijd de beste is en aan zijn capaciteiten twijfel ik geen seconde, wel aan zijn persoon en zijn misplaatste arrogantie


Gast

#220

2014-10-06 18:17

Deze prachtdokter heeft mijn vrouw reeds vier maal geholpen (gered), steeds met veel medeleven maar altijd eerlijk in zijn antwoorden. Zijn doel is streven naar perfectie en zijn patiënten altijd op de eerste plaats te zetten. Het is dan ook niet te vatten dat een dokter met deze kwaliteiten zo maar opzij gezet wordt.
Weer een katholieke instelling die zich van zijn "mooiste" kant laat zien, ze is de naam Damiaan niet waardig.
Leo

#221 wij steunen Alfred Janssen

2014-10-06 18:21

Dank U dr. Janssen voor de excellente behandeling van mijn echtgenote. Waar moet ze zijn voor verdere opvolging door U ?


Gast

#222 Re: Dr. Alfred Janssens,

2014-10-06 19:52

#219: Mireille Vanroose - Dr. Alfred Janssens, 

Als verpleegkundige op de spoedopname in Damiaan wens ik hier even op te reageren. 

U hebt blijkbaar een slechte ervaring met Dr. Janssen, en wie ben ik om dat in twijfel te trekken? Toch wil ik even onze ervaringen op spoedopname met deze arts schetsen - ze staan in schril contrast met wat u zegt!

Dr. Janssen is misschien niet de meest makkelijke persoon, maar wordt vooral (of zelfs alleen maar) 'ambetant' in situaties waar er niet gebeurt wat hij vraagt. Als het echter verloopt zoals hij het vraagt en zoals het dus hoort, dan is hij voor 100% correct, altijd en overal. En is dit niet wat de patiënt verwacht? Verwacht de patiënt niet dat ieder lid van het team precies doet wat van haar of hem verwacht wordt, zodat het eindresultaat perfect is? 

Vanuit spoedopname mogen we hem steeds opbellen. STEEDS is zijn antwoord: ik kom. STEEDS staat hij er ook binnen de kortste tijd. En met STEEDS bedoel ik elk moment van de dag, de week of het jaar. Weekdag, weekend, feestdag, dag en nacht, ALTIJD!

Jammer dat hij weg moet, want hij is een uitermate gedreven en bekwaam chirurg, die STEEDS voor iedereen klaar staat, ongeacht achtergrond, religie, geslacht, rijk of arm, jong of oud.

 

 


Gast

#223

2014-10-06 20:13

In 2007 ben ik behandeld door Dr. janssen Alfred ( kwaadaardige darmoperatie ) geopereerd met een goed resultaat, waarvoor mijn DANK. Ik vind het schandalig dat mensen met gouden handen zomaar opzij gezet worden ,door mensen die niet beseffen wat dat betekend voor mensen in mijn geval.Ik hoop dat deze heren of hun familie nooit zullen geconfronteerd met ons probleem. Ze zullen dan door hun eigen schuld geen beroep kunnen doen op iemand als Dr. Janssen, want ze hebben hem zelf weggestuurd . VEEL STERKTE Dr. Janssen.

vica

#224 Re: Re: Wij steunen Alfred Janssen

2014-10-06 20:22

#126: a - Re: Wij steunen Alfred Janssen 

 Voor me is het ook door mijn slechte ervaringen met de andere docters in Damian Dokter Janssen is de enige waar ik nog vertrouwen in heb.

Vica

#225 Re: Re: Wij steunen Alfred Janssen

2014-10-06 20:41

#126: a - Re: Wij steunen Alfred Janssen 

 Maar naar welke ziekenhuis kunnen wij dan gaan zonder dr Janssen, Serruys is even slechte dan Damiaan.