wijsteunenAlfredJanssen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie wijsteunenAlfredJanssen.

a

#126 Re: Wij steunen Alfred Janssen

2014-10-03 22:49

#30: Gast - Wij steunen Alfred Janssen 

 Ik wil ook Dokter Jannen steunen.

Hij heeft al 2 maal mijn leven gered.Wat een onzin om hem weg te sturen.Het is niet omdat hij zijn mening heeft aan andere dokters die niet bekwaam genoeg zijn,om hem weg te sturen integendeel.Hij is altijd eerlijk en zegt altijd aan zijn klanten wat er precies aan de hand is,en dat vind ik positief.

De meeste dokters draaien rond de pot,en dan kom je in een ontgoocheling terecht.

Dat kan je van dokter Jannsen niet zeggen,die man zegt gewoon waar het om gaat

Hij is één van de beste dokters die ik ken.zijn eerlijkheid brengt hem nu in gevaar,onverantwoordelijk.

Als hij weggestuurd wordt zet ik geen voet meer binnen in damiaan.

Wat denkt u? zo'n goeie dokter weg sturen om benulligheden waar hij gelijk in heeft.Ik steun hem volledig,en ik wil hem niet kwijt als dokter.

Het is schandalig van de directie om zo iets te doen.

Zo'n dokter zal je nooit mer vinden en dat zal niet ten goede komen van het ziekenhuis.

Zo zie je maar,als je te eerlijk bent ,dan wordt je het slachtoffer.

Zouden jullie eens meer concentreren op de onbekwame dokters,want ik ken er veel die niet zo bekwaam zijn.

Dokter Janssen is de enige wa&ar ik nog vertrouwen in heb.

Ik weet niet wat jullie bezielen om die bekwame dokter te ontslaan.

Ik sta volkomen achter hem.Iemand die 2 keer je leven gered heeft moet op een troon staan.

Ik meen het ,als hij daar weg moet,wil ik niets meer te maken hebben met damiaan.

Brigitte Behaegel

Honoré Borgersstraat 74 bus 7

8400 Oostende

ik wil er nog aan toevoegen dat ik hem hartelijk dank voor al hetgeen hij voor mij gedaan heeft.

 

 

A. Verhaeven Leffinge

#127 Steun aan Dr Janssen

2014-10-03 23:41

Na eerst een borstbesparende operatie,daarna nogmaals een punctie , resultaat volledige amputatie van de borst.

Een tijd later wordt opnieuw een gezwel gevonden,de genycoloog zendt me door naar Dr Janssen.Drie keer geluk hebben kon maar een vierde keer niet dacht ik.Dr Janssen bracht mij direct op een andere denkwijze.Hij overtuigde me direct dat hij me kon redden.In volle vertrouwen ben ik door hem geopereerd geweest,gesteund en met de nodige uitleg over wat er zou gebeuren en wat het resultaat zou zijn.Dr Jannsen ik in blijf in u vertrouwen en zou graag weten WAAR u verder blijft mensen redden,ik volg u en zeker NIET A.Z.Damiaan .

A.Verhaeven  Leffinge

aina

#128

2014-10-04 01:28

Dan is er een zeer bekwame arts en die laten ze jammer genoeg "verdwijnen uit damiaan"

Zouden de verantwoordelijken.niet beter eens luisteren naar de patiënten ?

Dit zegt toch meer dan voldoende al die dankbare reacties tegenover de dokter 

 

Dus blijf van de job van die man af en laat hem zijn werk verser zetten.in.az damiaan.die dokter.werkt met hart en ziel voor zijn patiënten alsook voor zijn beroep .

 

Zelden.zo'n arts ontmoet 

 

A

 


Gast

#129

2014-10-04 05:51

Ik ken Fred als een echte professional in zijn medische discipline alsook in zijn niet medische activiteiten. Hij behoort tot de top wat betreft chirurgische technieken, medische kennis en plaatst de patient centraal in de behandeling.
Er is de gedrevenheid om de best mogelijke uitkomst te kunnen verzekeren en alles met (mede)menselijkheid als uitgangspunt. Hij heeft mezelf en vele van mijn familieleden correct en professioneel behandeld en zal ook doorverwijzen naar een geschikte collega indien dit de behandeling en de uitkomst ten goede komt.
Ook buiten zijn medische praktijk is geen inspanning te veel , geen berg te hoog.

Gast

#130

2014-10-04 07:11

Zo een bekwame, verstandige dokter zet je zomaar niet aan de kant.
Gast

#131 Dr.Janssen

2014-10-04 08:16

Dokter Janssen moet blijven in AZ DAMIAAN,is een vd zeer bekwame dokters.


Gast

#132

2014-10-04 08:44

Dr Janssen redde het leven van mijn moeder !!!

Gast

#133

2014-10-04 09:21

Mijn mama wordt altijd heel nauw opgevolgd en spreekt nog steeds met heel veel lof over deze arts, wat niet onbelangrijk is als je geconfronteerd wordt met borstkanker.Er wordt geluisterd naar de patiënt en en je wordt au sérieux genomen. Je bent geen nummer!
lie

#134

2014-10-04 09:27

Hoe is dit mogelijk . Door dokter Janssens ben ik er nog . Na het weg nemen van een gezwel door dokter x kreeg ik tehoren dat het goedaardig was maar toch terug geopereerd moest worden . Verder gegaan naar een oncoloog daar kreeg ik het zelfde gezegd maar op vragen antwoorden konden ze niet . Iemand vertelde mij over dr Janssens . Zo ben ik bij hem tenrade gegaan . Hij heeft mij alles uit gelegd het was niet goedaardig wel kwaadaardig . Zwart op wit heeft hij dit getoond . Door hem zag ik in dat er een nieuwe operatie nodig was . Nu na 6 jaar geleden ben ik er nog . Volgend jaar moet ik terug op jaarlijks onderzoek . Hoe kan ik nog een andere arts vertrouwen ???  Hopelijk weten we waar hij naar toe gaat ; Want een ander arts wil ik niet  .

 

 


Gast

#135

2014-10-04 09:30

na mijn borstoperatie en het verwijderen van de lymfeklieren in mijn linker oksel kwam bij mij de drain verstopt te zitten. De zondagavond kwam de dokter mij opzoeken in het hospitaal en nam mij mee naar de operatieruimte om de verstopte drain te vervangen door een nieuwe. hierdoor heb ik ook geen dikke arm of zo. en dit op zondag en dank zij dokter Janssens ben ik daarvan gespaard gebleven.
Renate


Gast

#136

2014-10-04 09:38

goed initiatief.

Gast

#137 Re: wijsteunenAlfredJanssen

2014-10-04 09:39


Gast

#138

2014-10-04 09:41

Dr. A. Janssen heeft gouden handen en een gouden hart. Verdient een gouden standbeeld en alleen maar lof. Tijd om het bestuur van A.Z. Damiaan te evalueren...

 

xb

#139 Bedankt Dr. Janssen

2014-10-04 10:21

2 jaar terug last gehad van een "gesprongen" appendix.

De huisarts vond niets.

Op spoed AZ Damiaan is nonchalant een echo gemaakt waarop absoluut niets te zien was.
2de consultatie met de huisarts (met foto's) leverde een pijnstiller op.

Ik ben opnieuw naar spoed gegaan van het AZ Damiaan..
Ondertussen al enkele dagen later had ik al serieus last van sepsis en hoge koorts en begonnen de laatste uren te tikken ..

Dr. Janssen was de onderzoekende arts, en stelde de correcte diagnose na welgeteld 20 seconden.
2u later onder het mes bij deze man, en na een week het ziekenhuis verlaten.

Het litteken is bijna niet te zien!

 

In mijn ogen een echte held in Oostende.

 

BEDANKT Dr. JANSSEN !!

wijsteunen ALFRED Janssens.

#140

2014-10-04 10:36

vorige jaar werd er bij mij een bijnier weg gehaalt met een tumor er op ik was geschrokken toen ze mij vertelde dat het een risco operatie was met wat inlichtingen ben ik dan bij dr.janssens terecht gekomen hij vertelde mij dat het van leven belang was dat de bijnier werd verwijdert of dat mijn lichaam zieker en zieker ging maken en dat de operatie zo snel mogelijk moeste gebeuren hij vertelde dan mij ook alle uitleg en dat ik met niets moeste in zitten dat hij ga maken dat ik beter ging worden .toen besprook hij het met een andere dokter te samen met me vriend en toen moeste zo snel mogelijk beslissen en toen werd de ingreep uitgevoerd hij kwam mij uitleggen wat er werd uitgevoerd.dr.janssens is wel iemand met een hart en die met zijn patienten mee leeft .want dank zij dr.janssens is mij leven helemaal verandert 

ik konde het nie geloven toen ik het vernam dat hij er niet meer ging zijn in a.zdamiaan zo vele mensen dat hij geholpen heeft en dagelijks nog praat ik er over hoe dat dr.janssens mijn leven heeft gered. 

martinus martens

#141 ontslag alfred janssen

2014-10-04 10:40

Ronduit een grote schande. Zo'n kundige specialist te ontslaan. Niet te geloven! Een man van weinig woorden, maar met een enorme daadkracht en een dito inzet voor z'n patienten. Recht voor z'n raap en wars van gedraai en gekeer. Ongetwijfeld is dit ontslag een gevolg van jaloezie, roddel en achterklap, omdat Alfred Janssen nu eenmaal staat voor wat hij doet. In de krant wordt genoemd dat hij bemoeizuchtig zou zijn. Wel, ik denk eerder dat zijn adviezen aan collega's dermate hoogstaand zijn en zo waardevol, dat afgunst hem de das heeft omgedaan.

Het is onbegrijpelijk dat een Raad van Bestuur en de directie van het Damiaan voorbij gaan aan het feit, dat de kundigheid van Alfred Janssen zoveel mensen vaak het leven heeft gered of hun leven gemakkelijker heeft kunnen maken. 

Ik ben hem dankbaar voor wat hij voor mij heeft gedaan. En ik dank Onze Lieve Heer op mijn blote knieen dat hij Dr. Alfred Janssen mijn pad heeft laten kruisen.


Gast

#142

2014-10-04 10:45

Geschokt toen ik gisteren het bericht in de krant las!! Ben nog in opvolgings- behandeling bij Dr. Janssen. Kan me echt niet inbeelden dat mijn volgende contole door een andere arts zal gebeuren !!! Alleen in deze uiterst capabele arts heb ik vertrouwen !!

Gast

#143 Re:

2014-10-04 11:33


Gast

#144

2014-10-04 11:47

Ik kon mijn oren niet geloven. Dr. Janssen heeft mij geopereerd nu bijna 2 jaar geleden en ik kan niet anders dan met vol lof zeggen hoe goed alles is verlopen en het resultaat mag gezien worden ! Mocht de zware chemo behandeling het gemoed niet zo aangetast hebben, dan zou ik gewoon vergeten zijn dat ik geopereerd ben. Elke routinecontrole bevestigt mij hoe gelukkig ik ben geweest door dr. Janssen te zijn behandeld. Ik ben blij dat hij ook nog de opvolging doet en is dat dan niet in AZ Damiaan, dan zij dat zo. ONBEGRIJPELIJK dat het algemene welzijn van de patiënt niet primeert. Spreken we dan nog over een ziekenhuis of een onderneming ? katrien vc

Gast

#145 bedankt DOKTER Janssen met je Gouden Handen hoop dat je nog veel Levens moge redden ????

2014-10-04 12:00


Gast

#146

2014-10-04 12:24

Deze dokter heeft me goed geholpen zou het spijtig vinden voor andere mensen dat zo'n talent zou verdwijnen.

Gast

#147

2014-10-04 12:27

Na verkeerde diagnose van plastische chirurg uitstekend geholpen door dokter Janssen. Die mens heeft mijn leven gered.

Gast

#148

2014-10-04 12:48

Mijn ma is super tevreden over de ingreep van Dokter Janssen , tenminste een man met respect voor de mensen die een ingreep moeten ondergaan !!! en die zijn patienten als mensen behandeld !!!

Gast

#149

2014-10-04 12:53

Op 19 maart 2013 redde Dokter Janssen het leven van mijn man, onze eeuwige dankbaarheid van de ganse familie!!!

Gast

#150 Re: Bedankt Dr. Janssen

2014-10-04 14:21