Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.

Fatsoenlijke NL-burger

#951 Re:

2014-07-27 14:21

#950: -

HELEMAAL eens...!

Er wordt met 2 maten gemeten. De Nederlandse politieke elite schiet onmiddellijk in een spasme zodra een minderheidsgroep "Discriminatie" roept. De elite gaat er dan even aan voorbij dat de betreffende groep zèlf de meest discriminerende groep in Nederland is.


Gast

#952 Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-27 14:26

#934: Greetje - Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

Leuk dat u over de Moefti begint. Hij was de eerste leider van de palestijenen van 1921 tot 1937. Hij verzette zich tegen de Joodse staat en was aanstichter van rellen en aanslagen  De Groot-Moefti was een beruchte nazi die nazi-propaganda vermengde met de Islam. Hij werd gezocht voor oorlogsmisdaden in Bosnië en Joegoslavië. Zijn mix als militant voor de nazi-propaganda was een bron van inspiratie voor zowel Yasser Arafat en zijn tegenwoordige opvolger  Abbas alsmede van ex-president Sadam Hoessein, de dictator van Irak. Al-Hoesseini was de grootvader van de huidige Moefti op de Tempelberg in Jeruzalem.

De Belfour decleratie stamt al uit 1917, meneertje. Na de ottomanen, die gewoon de oorlog verloren hadden, werd toen de basis gelegd voor de Joodse staat. En in 1937 ging hij bij Hitler op de thee, omdat hij ehm gewoon moest vluchten. 20 jaar later dus. De jodenhaat onder moslims heeft vele redenen, maar het stamt al uit deze tijd.

En dan heb ik het al helemaal niet over de religieuze redenen. Moslims hebben de pest aan Joden, omdat een joodse stam zich ooit niet aan mohammeds leger hadden onderworpen en besloten hadden zich niet gedwongen te voelen tot de islam te bekeren. De claim van de islam op Jeruzalem op religeuze gronden slaat al helemaal nergens op. Mo is nooit in Jeruzalem geweest.

Maar goed, om weer op de schilderwijk terug te komen. Issis heeft in Irak besloten dat christenen zich moeten bekeren of anders de dood te aanvaarden of geld te betalen. Dat vinden deze gasten in Den Haag helemaal jopie popie.

 

Gegroet meneertje van D66 of van de Internationale Scialisten.

 

 

Greetje

#953 Re: Politieke elite failliet

2014-07-27 14:37

#949: Fatsoenlijke NL-burger - Politieke elite failliet

Dank u. Wat ben ik blij met uw bijdrage!

 

Vergeet aub niet hoe kalifaat aanhangers hebben kunnen groeien vaneen zeer klein clubje tot een zeer grote, steeds groter wordende, groep. Dat heeft namelijk nogal wat te maken met de VS en haar breken van eigen grondwet, ons ondersteunen van handelingen die ook ONZE grondwet breken. Zonder directe aanval.

 

Vergeet ook niets steeds te blijven duiden aan deze rare gewelddadige mensen dat de Joden dat stuk grondgebied GEKOCHT hebben van de toenmalige eigenaars, zo ongeveer geheel Israël. Wilden die eigenaars dat niet, waarom hebben ze dat geld aangepakt dan?

 

Vergeet ook niet dat wij een NL dominee geen godsdienstige noemen als zo iemand tegen kindertjes zegt 'laten we het einde der tijden een handje helpen'. Waarom noemen wij, tegen een grote overmacht aan andersdenkende en vreedzame Islamitische mensen in waaronder zeer gerespecteerde Imams, deze mensen omgekeerd evenredig bij de Islam wél gewoon imams? of haatimams? Dat zijn geen imams, dat is het zelfde als achterlijke gek die zich NL dominee noemt en het 'einde der tijden een handje gaat helpen'. Domme fout, kenniseconomie.

 

Waarom hebben wij het argument niet genoemd dat Allah de machtigste is, volgens dus met name orthodoxe Islamieten, oop grond waarvan denken 'gelovigen' 'ongelovigen' het recht en de kans te ontnemen Allah te leren kennen tijdens hun leven door hun het leven te benemen ZONDER direct door dat persoon aangevallen te zijn geweest? Het is volgens de Islamitische religie TEN STRENGSTE verboden en WORDT zeker niet met maagden beloond. Raar, dat wij als kenniseconomie gefaalt hebben dat te noemen.

 

En vergeet niet hoe wij allochtonen TOCH ECHT WEL als tweederangs burgers behandeld hebben, over het merendeel, en hoe we dat zelf niet pikken. hetzelfde als mensen op grond van vermoedens met drones bombarderen, elders, waarbij het merendeel onschuldige slachtoffers als vaak zelfs kinderen zijn, terwijl we weten dat het tot ontploffing zou leiden in ons eigen land. Als een rechtsstaat.

 

Als je in vrede met die mensen wil leven, behandel ze zoals je zelf behandeld wilt worden, ze zijn niet achterlijk vanwege een hoofddoek en al helemaal niet bedreigend vanwege slechts zo'n lapje.

 

Als je dat niet wilt, wil je oorlog, denk aan de Eerste Wereldoorlog. Zingend de loopgraven in, en jankend binnen de kortste tijd eruit willen, zonder ook maar iets opgelost tte hebben.

 

En controleer je politiek, zo heb je altijd meer argumenten dan frustratie waarop je ze veel makkelijk het zadel uit kan wippen en veel vaker goed leiderschap IN het zadel zult wippen. Niet achteraf janken of op Thatchers graf dansen. Ook niet achteraf Cohen wegjoelen, je leert alleen maar werkelijk betrokken jongeren hun vingers niet te branden aan voor jou kar te staan. Over gebrek aan leiderschap gesproken.

 

Kijk je beloningssysteem aan, de eerste reden voor het merendeel van huidige problematiek, kan geen kapitalisme genoemd worden wat wij nog steeds doen en de BANKEN zijn NIET verantwoordelijk. Het is de zak waar het geld in zit, de handvatten om het systeem aan te pakken, niet de verantwoordelijken. Rothschild en vele anderen hebben je dat alles allang voorgekauwd. Als je dan napraat, doe het goed.

 

Kan geen kapitalisme genoemd worden omdat dat via concurrentie werkt, deze beloonde schaalvergroting maakt concurrentie kapot. Er zijn veel en veel meer, keiharde, feiten waarmee je gemakkelijk eea kan duiden, verbeteren. Maar niet in je eentje, daar moet je mensen voor hebben die achter je willen gaan staan, liever vragen dan wijzen, liever oplossen dan oorlog maken. Dus accepteren dat messen aan twee kanten snijden.

 

mensen die een oplossing willen consumeren, zoals ze nu gewend zijn, wat economisch wanbeleid zeer goed uitkomt, willen een dictator. Hebben die langzaam ook. Daarom durven mensen als Aartsen nu tegenstrijdig en tegen onze wet te reageren, omdat je een oplossing op presenteerblaadje wilde.

 

Zelfde als vor de camera dansen. Wat wil je? Een leider? Die danst NIET voor de camera, die zegt NIET alleen wat je wil horen. Die lost ECHTE problemen op, en heeft daar betrokken burgers voor nodig. Niet mensen die niets anders willen dan aan zichzelf denken tijdens beslissingen om achteraf WEL te kunnen janken wat er fout is gegaan, dat maakt leiderschap kapot en leert jongeren daar niet hun vingers aan te branden.

 

Het is alles geen geintje, wat ik hier schrijf, sommigen van jullie lachen, lach erom, ik ben meer dan tien jaar bezig geweest, ook voor jullie, deze feiten duidelijk te krijgen. Bedankt voor sommige zeer laatdunkende reacties, vaak nee bijna altijd zonder vragen, zonder feiten, zonder argumenten en wel zeer hatelijk. Dat emmert dan over hun frustratie over hatelijke protestanten. Pfff, ze spreken de taal die jullie ze leren. En wat heb je opgelost?

 

Waarom, met jullie gebrek aan leiderschap, betrokken jongeren en behoefte aan oplossingen, heb ik in tien jaar tijd van RMO tot whatnot geen tegenargument gekregen, wil niemand hierover meedenken?

 

Jullie willen geen oplossingen. Jullie willen wijzen, vanuit je frustratie, je weet ook geheel niet wat oplossingen zouden zijn, logisch ook, bijna niemand stelt vragen, hoe kun je nu emmeren achteraf dat je iets niet weet?

 

Waarom, de mensen die wel willen en wilden praten hierover, zijn dat allemaal ondernemers waarvan het merendeel nu weg is uit nederland?

 

Waarom zijn er statistieken die aantonen dat er meer Nederlanders vertrekken dan dat er asielzoekers binnenkomen, kort door de bocht, gedurende tien jaar? Heeft dat iets te maken met onvrede en stimulatie van deze groep protestanten?

 

En hoe ga je dat redden, als je niet eens alleen ruzie maakt met allochtonen maar ook nog met je eigen autochtonen die mijn argumenten in deze vaak wel begrijpen, die geëmigreerd zijn? Zijn die allemaal gek? Verzinnen ze dit allemaal?

 

Mensen die oplossen stellen vragen, mensen die willen oplossen ook, jullie willen niet oplossen. jullie willen in je frustratie gehoord worden en bent in de laatste paar decennia rubberen stoeptegels niet meer gewend hoe precair dit is en hoe gemakkelijk je enorme problemen kunt maken. Zelf niet meegemaakt, dus dat gebeurd ons niet. LOL. Zolang je dat zelf maar geloofd. En je kinderen kan uitleggen.


Gast

#954 Re: Re: Politieke elite failliet

2014-07-27 14:46

Beste mevrouw Greetje,


U verpest de petitie.

Al uw argumenten dienen deze petitie niet.

Stopt u a.u.b. en start anders zelf een petitie of begin een discussieforum voor uw zaak.

Dit is geen discussieforum.

#953: Greetje - Re: Politieke elite failliet

 

Greetje

#955 Re: Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

2014-07-27 14:47

#952: - Re: Re: Re: Jozias van Aartsen in combinatie met demonstratie

Kijk u is al wat meer onderlegd!

 

leuk, ik heb ook aangegeven dat mijn jaartallen even uit mijn hoofd zijn, en ik zit hier geen lezing te geven, ik probeer wat andere minder vaak overwogen argumenten te deponeren. Ze komen ook naast een of twee jaar verschil eigenlijk overeen met de feiten, zoals u ze hier nog wat meer toeligt. So, whats the problem?

 

Heb ook niet gezegd dat die Moefti NIET een Nazi was, zelfs gesteld dat ie met Hitler in overleg is geweest, inderdaad een paar jaar fout op mijn jaartal, alsof dat het verschil maakt. Daar gaat t niet om, toch? Als het daar wel omgaat zijn jullie nog met punten en komma's bezig als de toko allang gescaleerd is.

 

Wat jij vergeet is dat hij destijds zo ongeveer de enige was met zulke extremisitische ideeën. Waarom is dat gedeelte gegroeid IPV het vreedzame gedeelte? Oh ja, allemaal hun schuld, sorry :) Natuurlijk, geloof je dat zelf.

 

Toch maak je ook wat fouten;

De jodenhaat onder moslims heeft vele redenen, maar het stamt al uit deze tijd

 

Nee, zoals je aangeeft, vanaf de tijd van MO, vanwege verloren oorlog, dus niet die tijd maar eerder 7e eeuw. dank u.

 

"De claim van de islam op Jeruzalem op religeuze gronden slaat al helemaal nergens op. Mo is nooit in Jeruzalem geweest."

onzin, die claim komt uit het volgende voort;

 

De Bijbel zegt laatste profeet is Jezus. De tora zegt, jezus is nog niet gekomen. De Kuran zegt, wij geloven in Jezus maar was niet de laatste profeet, dat was MO.

De claim op jerusalem komt dus voort uit het accepteren van bijv. jezus en het oude testament. De Kuran is niet een toaal nieuwe godsdienst, het is de volgende rivisie van de gestelde laatste profeet die bij hun niet Jezus was maar MO.

 

Als dat zo makkelijk was als je stelt hier, had israel hier allang bovenop gezeten, geloof me :)

 

Maar goed, kijk jij maar eens goed naar het ontstaan van Isis en AQ. chronologisch. Kom je erachter wat wij daarmee te maken hebben en dus ook met haar opkomsten in Nederland. NAast dat we ze als volk wel geholpen hebben door dat wij superleuke mensen zijn die andere vanwege hoofddoekje wat lang met de nek hebben aangekeken. Zonder ons leiderschap aan te spreken, komt veel onvrede wat zich nu bundeld via organisaties als ISIS vandaan.

 

Weet je trouwens meteen wat terrorisme te maken heeft met geld, federal reserve etc.

 

Overigens ben ik niet gelieerd aan beide door jou genoemde partijen. Lul dus geen onzin en kom niet met gedrochten van argumenten die nergens iets mee te maken hebben. Als je alleen d66 bent ofzo wanneer je deze feiten kent. pffff, wat een dom gedrag, veel meer achterlijk nog dan een hoofddoekverbod, waar onze eigen omas tot de dag van vandaag nog hoofddoekjes dragen, een hoofddoek verbod in een gemeentehuis, vanwege ONZE cultuur. pffff, sta je voor lul zeg. wat heeft dat nu opgelost?


Gast

#956

2014-07-27 14:49

Waar gaat dit heen............ :(

Gast

#957

2014-07-27 14:50

dit is de druppel op de gloeiende plaat,ik schaam mij voor deze burgemeester,
weg met die man!!!!
waar ligt bij hem de grens????
een zeer bezorgde moeder en oma.

Gast

#958

2014-07-27 14:53

geen radicale islam in Den Haag! Dus al helemaalgeen toespraken in de schilderswijk!
Greetje

#959 Re: Re: Re: Politieke elite failliet

2014-07-27 14:53

#954: - Re: Re: Politieke elite failliet

Ik ga al, was niet van plan om te spammen, wilde gewoon mijn kant laten zien, waar overigens op één keer na niet inhoudelijk op gereageerd is geweest dan behalve insinuaties, beledigingen etc ongeveeer hetzelfde als wat protestanten in Den Haag deden. Pfff pot verwijt ketel dat ie zwart ziet.

 

Mijn argumenten hebben met democcratie te maken, het kiezen en de fouten van o.a. Van Aartsen, de onbekendheid van veel feiten door burgers ook hier en alles met de opkomst van ISIS, allang bekend en bewezen. Wat een gelul om te stellen dat het niets met deze petitie te maken heeft.

 

HOe verstoor ik de petitie als ik op een discussiepagina daaraan verbonden gewoon een ander licht laat zien dan de meesten hier? Ik blijf zelfs helemaal van de petitie af behalve dat ik gezegd heb dat ik Michiel als kennelijk een van de veroorzakers ervan gezegd heb meer betrokken te vinden dan veruit de meeste van ons volk.

 

Ik erken dat dit geen forum is, heb inderdaad meer dan voldoende mijn kant van de zaak rondgesproeid. Bedankt trouwens dat dat kennelijk nog net kan in ons vrije land, omdat ik ook problemen wil oplossen.

 

Omdat ik erken dat dit geen forum is, zie ik af van mijn standpunten nog verder te onderbouwen en/of op anderen daaromtrent te reageren.

 

Bedankt vor uw begrip. Hopelijk lossen we dit langzamerhand wespennest nog op. Moeten we wel feiten willen bezien, vragen stellen, niet slechts van onszelf aangaan en écht over verantwoordelijkheid kletsen en dus ook onze politiek controleren voor we ze wegtrappen als oud vuil, stimuleer je geen leiderschap mee.

 

En wat doe je met een wiel? Hooguit opnieuw uitvinden, lach er mij maar voor uit. De realiteit is simpel en allang bewezen. Nogmaasl succes medelanders, ik vidnt evengoed verschrikkelijk wat er in Den Haag gebeurd is en zeker ook dat Van Aartsen de wet niet gevolgd heeft. Helaas weet ik ook waarom, Van Aartsen heeft betrokken burgers nodig, want kan probleem zelf niet meer oplossen, onze hele politiek heeft betrokken burgers nodig.

 

En nu, 1 voor 12, proberen ze u consumentjes in de controlerende, meedenkende hoek te krijgen ipv slechts frustratie, in de hoop escalatie nog te kunnen voorkomen. Of dat helemaal juist is? Nee. Of het helemaal onjuist is? absoluut niet, heeft u uw politiek gecontroleerd of jankt u alleen als het fout gaat? Groetjes!


Gast

#960 Re: Re: Politieke elite failliet

2014-07-27 14:53

#953: Greetje - Re: Politieke elite failliet

Ik ben klaar met uw complotdenken. Leer eerst eens een keer helder denken voordat u 1000 aanslagen per seconde op uw scherm plenst. Het slaat allemaal van een tang op een varken. Neem een cursus wereldgeschiedenis of ga naar de psychiater. Bij mij staat u vanaf nu in de negeermodus. LOSER

 

 


Gast

#961

2014-07-27 14:54

Het is nog steeds Nederland en niet marokko of turkije. Al lijkt het er wel op.

Van aartsen blijkbaar niet capabel genoeg, dus verdwijnen.

Wilders voor burgemeester!!

Gast

#962

2014-07-27 15:10

We hebben al eens zo´n type gehad: Colijn was zijn naam. Daar hebben wij nu geen zin meer in, de gevolgen zijn bekend.
Van Aartsen, u bent ongeschikt voor uw functie, dus gaarne met onmiddellijke ingang aftreden.
U bent een gevaar voor ons land.
A.T.

#963 Vertrekken!

2014-07-27 15:11

We hebben al eens zo´n type gehad: Colijn was zijn naam. Daar hebben wij nu geen zin meer in, de gevolgen zijn bekend.
Van Aartsen, u bent ongeschikt voor uw functie, dus gaarne met onmiddellijke ingang aftreden.
U bent een gevaar voor ons land.

Gast

#964

2014-07-27 15:15

Belagelijk

Gast

#965

2014-07-27 15:19

Jozias van Aartsen is een lafaard.......!

Dit bericht is verwijderd door de schrijver ervan (Toon details)

2014-07-27 15:19



Gast

#967

2014-07-27 15:20

Wil Nederland misschien onder ISIS terreur bestuur? Hoe kunnen we het proclameren van terreur tolereren?
Ook het dragen van deze vlaggen moet verboden worden!

Gast

#968

2014-07-27 15:21

oproep tot geweld naar andere groeperingen is onacceptabel en moet onmiddellijk aangepakt worden, anders loopt het uit de hand.
wim

#969

2014-07-27 15:21

van Aartsen is gewoon een slappeling die een baantje is gegund en dat voor veel te veel geld.

Gast

#970 Davidster

2014-07-27 15:22

Als ik met een hakenkruis gaat demonstreren..wordt ik direct afgevoerd naar de cel.
Hier werd niet ingegrepen...een kwalijke zaak.
Weg met deze burgemeester van Aartsen
A.T.

#971

2014-07-27 15:29

We hebben al eens zo´n type gehad: Colijn was zijn naam. Daar hebben wij nu geen zin meer in, de gevolgen zijn bekend.
Van Aartsen, u bent ongeschikt voor uw functie, dus gaarne met onmiddellijke ingang aftreden.
U bent een gevaar voor ons land.

Gast

#972

2014-07-27 15:31

Ja hoor, het woord jood valt weer en iedereen gaat weer zielig doen.
Dat er dagelijks tientallen doden en gewonden vallen in Palestina door de joden vind iedereen maar prima.

Vind dit maar een zielige petitie!
Henk

#973

2014-07-27 15:32

Vermoedelijk is hier meer aan de hand. Van Aartsen zal best juiste informatie hebben gehad, maar in zo'n geval beslist de z.g. driehoek: burgemeester, (hoofd-) officier van justitie en het hoofd van de plaatselijke politie. Dat je er zo weinig van hoort is vermoedelijk omdat ze waarschijnlijk alle drie boter op hun hoofd hebben ...

Gast

#974

2014-07-27 15:33

Als ik met een hakenkruis ga demonstreren, wordt ik afgevoerd naar een politie cel.
Dat Van Aartsen niet heeft ingegrepen is een kwalijke zaak...de moslim die met vlag stond,had opgepakt moeten worden..dit is HAATZAAIEN!
Weg met Van Aartsen !

Gast

#975

2014-07-27 15:35

Zeer goed initiatief! Meer en meer doen om corrupte landsverraderlijke overheidsdienaren te neutraliseren!