Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#8451 Re:

2014-09-11 20:36

#8445: -   De moslims lopen rond met boorden "Hitler was right""God bless Hitler", "Alle Joden aan het gas" ze maken demonstraties met ISIS vlaggen en vlaggen met hakenkruizen.

  

En jullie ook! Maar zoals het een echte rat betaamt, verzwijg je dat hier opportuun, nietwaar?

 

 


Gast

#8452 Re:

2014-09-11 22:30

#8445: -   Ik ben hier weg.

 En iedere keer dat kinderachtige "nou speel ik niet meer jullie, ik ga weg". Jammer genoeg is ook dat altijd gelogen, want binnen de kortste keren begint dat gejengel weer.


Gast

#8453

2014-09-12 07:11

Nou ja rechts-estremisten under-cover tussen de moslims.

Oh ja, er zit vol met rechts-estremisten in Gaza, in Egypte, in Syria, In Jordanie, in Lebanon, in Marocco, I Iraq, in Algerije, in Lybia, in Iran.

Ze zijn allemaal under-covers die daar met de nazi-vlaggen lopen. Allemaal onder bourkas gescholen. Die zijn namelijks geen vrouwen, gewoon recht-extremisten die die vlaggen misbruiken voor andere doeleinden.

En 9/11 was door de CIA georganiseerd.

De ISIS/ISIL is een uitvinding van de Mossad.

Neil Armstrong heeft nooit op de maan gelopen, die was een fake van de Nasa.

De Mossad heeft ook nog JFK vermoord, en Marilyn Monroe.

Er is een plan van de Illuminati om de wereld te veroveren, en die zijn allemaal Joden.

 

Nu snap ik alles - eindelijk, wat een bevrijding

 

 


Gast

#8454 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-12 07:12

#8443: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Is dit het (Cherta)? Want in het Russisch wordt met "A" geschreven en niet met "O" (ook al de uitspraak is hetzelfde)


Gast

#8455 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-12 09:01

#8454: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nee. Dank je voor het nemen van de test. Spijtig dat je faalde. Je hebt duidelijk laten zien geen Russisch te kennen. 


Gast

#8456 Re:

2014-09-12 09:09

#8453: -  

 Leeer toch eindelijk eens een keer lezen, man.

We schreven dat jullie veel te laf zijn om je under cover te mengen tussen de protesterende moslims.

Het is veel te laat om met dom gedraai (wat anders?) te proberen de aandacht af te leiden.


Gast

#8457 Re:

2014-09-12 09:42

#8453: -  

 Idioot!

Kijk naar de strafbladen van de heren en dames, dan weet je voldoende.

 


Gast

#8458

2014-09-12 09:47

Ik zou de PVV omschrijven als een nationalistische partij. Een partij die zich inzet voor het Nederlandse nationalisme. Maar extreem rechts? Ik zie de PVV eerder aan als radicaal rechts in plaats van extreem rechts.

Ook is de PVV een neoliberale burgerlijke partij. Ze staan voor een vrije markt economie, met een kleine overheid. Dat komt niet echt overeen met de fascistische ideologie, die ziet zich namelijk tussen het communisme ( links ) en kapitalisme ( rechts ) staan.

Geert Wilders is dan ook in mijn ogen een populistische nationalist. Een anti-islamiet die in elke moslim een terrorist ziet. Hij is een hypocriete vent, die niet tegen kritiek kan en alle problemen bij de islam en de ”linkse” elite legt.


Gast

#8459

2014-09-12 09:48

Ik ben het niet helemaal met je eens, de PVV kun je beter als een Fascistische partij omschrijven.Er is ten eerste al de verheerlijking van de autoritaire leider GW. Ook het feit dat de PVV een grote afkeer heeft ten aanzien van democratie is een aanwijzing.
En je laatste twee zinnen omschrijven het ook prima. Een anti-islamiet die in elke moslim een terrorist ziet. Ook de problemen bij één groep neerleggen is een mooie aanwijzing dat deze partij fascistisch is.
Populisme kun je het niet noemen omdat een populist streeft naar het beheren van de staat door het volk i.p.v. een kleine elite. Zoals je hierboven kunt lezen knijpt de PVV de burger of het volk alleen maar verder uit, en zal dat blijven doen. Ondanks het geblaat van de PVV en PVV’ers dat ze voor het volk zijn doen ze er werkelijk niets voor om dat waar te maken, maar juist het tegenovergestelde. En dus is de PVV in werkelijkheid een groot voorstander van die politieke elite en wenst men er nog heel lang deel van uit te willen maken.
En nationalisme is het ook niet echt. Vaderlandsliefde is er niet, de PVV schopt liever tegen de staat aan, zoals GW in de rechtbank elke keer weer laat zien. Ook hier geld het feit dat de PVV liever tegen het volk stemt, zoals ze elke keer weer laten zien. Liefde voor het eigen volk is toch het belangrijkste punt als nationalist. Dat zegt de PVV wel, maar ze doen bijna altijd het tegenovergestelde als ze stemmen in de kamer en dat is toch wat telt. Verder omschrijf je de PVV als burgerlijke partij, ook dat maken ze nergens waar als het om het stemmen in de 2e kamer gaat. Het enige waar je een punt maakt is dat ze neo-liberaal zijn, alhoewel ook dat valt te betwisten, maar daar voldoen ze redelijk aan, ook qua stemgedrag, met als opmerking dat als je van overheidswege hoofddoekjes wil verbieden en nog meer van die onzin, je dat toch weer via de overheid moet regelen, wat weinig neo-liberaal is.
Dus mijn conclusie:de PVV is een enigszins neo-liberale, maar zeker weten fascistische extreem rechtse partij en beweging,met extreem racistische denkbeelden richting één groep.


Gast

#8460

2014-09-12 09:59

De Prinsenvlag werd ook mee gedragen in de anti-IS demonstratie van 10 augustus. Deze vlag werd in de jaren ’30 gebruikt door o.a. de NSB.


Gast

#8461

2014-09-12 10:03

De huidige hysterisch-rechtse benadering van antisemitisme

 


Paul Peters bekladde in april 2001 een Joodse begraafplaats

De laatste weken is het debat rondom antisemitisme in Nederland flink opgelaaid. Vooral naar aanleiding van bijzonder serieuze uitingen van antisemitisme in Nederland en landen om ons heen, waarbij onder andere synagogen, Joodse winkels en culturele instellingen fysiek doelwit waren. Volgens diverse monitorgroepen is het antisemitisch geweld in jaren niet zo ernstig geweest, en ook verbale en schriftelijke uitingen van anti-Joods racisme zijn sterk toegenomen.

De toename van dit soort uitingen wordt onder andere in verband gebracht met oorlogen en conflicten in andere delen van de wereld: Gaza, Irak en Syrië. In het publieke debat maken mensen zich vaak terecht zorgen over dit antisemitisme, maar vaak ook is het slechts een stok om anderen mee te slaan.

Het meest opvallende voorbeeld van dat laatste was de demonstratie van ‘Pro Patria’ vorige week in de Haagse Schilderswijk. De demonstratie zou zijn georganiseerd door zogenaamde ‘normale’ Nederlanders die een geluid wilden laten horen tegen eerdere antisemitische uitingen in diezelfde wijk.

De demonstratie bleek echter georganiseerd door leden van de extreem-rechtse groep Identitair Verzet. De leider van deze groep, Paul Peters, die ook een grote rol speelde bij de demonstratie van ‘Pro Patria’, is vooral bekend vanwege het vernielen van een Joodse begraafplaats waarbij ook hakenkruizen werden geklad. Bij de demonstratie liepen ook diverse andere bekende antisemieten mee, opvallend genoeg met name in de ordedienst.

Het is volkomen bizar dat een demonstratie tegen antisemitisme wordt georganiseerd en begeleid door bekende antisemieten. Men vind het tijdelijk opzij zetten van de eigen jodenhaat blijkbaar geen probleem zodra er een mogelijkheid is om de gehele bevolking van een wijk zwart te maken. Provoceren, media-aandacht en het tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen weegt op dit moment blijkbaar zwaarder voor de rechts-extremisten.

Men zou verwachten dat na het bekend worden van de achtergrond van deze demonstratie andere groeperingen hier afstand van zouden nemen. Niets is echter minder waar: Geert Wilders en fractieleider van de Haagse PVV Léon de Jong riepen op hysterische wijze op om op 20 september een nog grotere mars te houden.

Nadat een ambtenaar van Justitie een antisemitische complottheorie de wereld in twitterde vielen allerlei commentatoren over elkaar heen om haar te veroordelen en publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Volkomen terecht dat er over een dergelijke tweet ophef ontstaat, maar dat dit gepaard ging met allerhande islamofobe en soms zelfs racistische uitspraken is weerzinwekkend en onverdedigbaar.

Bovenstaand incident is een schoolvoorbeeld van de huidige hysterisch-rechtse benadering van antisemitisme. De laatste jaren wordt door rechtse politici en commentatoren steeds meer een beeld geschetst van een Westerse cultuur die intrinsiek anti-racistisch is, en de Shoah als grootse kwaad uit de geschiedenis heeft erkend. Dit beeld wordt dan gecontrasteerd met islamitische migranten die de oorzaak zouden zijn van al het huidige antisemitisme in Europa. Vervolgens wordt dit een vrijbrief om allerhande racistische vooroordelen te spuien en op te roepen tot discriminerende maatregelen, onderdrukking of geweld.

Het is altijd de ‘ander’ die de veroorzaker is van racisme of zich schuldig maakt aan antisemitisme. De mythe dat witte Nederlanders bijna per definitie niet racistisch of anti-semitisch zouden zijn is op geen enkele manier gebaseerd op feiten. Nog los van de openlijk racistische groeperingen en individuen die vorige week de Schilderswijk onveilig maakten kent Nederland een lange traditie van racisme en antisemitisme, die de laatste jaren zeker niet minder is geworden.

Als anti-fascisten moeten we ons uitspreken tegen elke vorm van racisme. Het recente en historische anti-Joodse racisme en geweld is verwerpelijk en moet in al haar vormen blootgelegd en bestreden worden. Van klassiek antisemitische complottheoriën, extreem-rechtse demonstraties (waaronder ook pro Islamitische Staat uitingen geschaard moeten worden) tot fysieke aanvallen. Maar ook andere vormen van racisme en uitsluiting moeten we veroordelen en bestrijden. Het antwoord op één vorm van racisme of onderdrukking kan en mag nooit een andere vorm van hetzelfde zijn.


Gast

#8462

2014-09-12 10:12

Ben van der Kooi met Stop islamisering t-shirt

Ook de rechts extremistische activist Ben van der Kooi was aanwezig. Hij zat ruim een jaar in voorarrest als verdachte van brandstichting in een moskee en werd vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Sindsdien laat hij geen kans onbenut om op het internet allerlei soorten aanslagen op moskeeën aan te prijzen en toe te juichen. Daarnaast steekt hij zijn bewondering voor de massamoordenaar Anders Breivik niet onder stoelen of banken.


Gast

#8463

2014-09-12 10:13

Johnboy Willemse van het Verenigd Nederlands Arisch Broederschap

Ook leidend figuur van het Verenigd Nederlands Arisch Broederschap Johnboy Willemse was aanwezig. Willemse heeft een strafblad wegens zijn gewelddadige politiek gemotiveerde gedrag. Zo probeerde hij in 2001, nadat hij tweemaal de Hitlergroet bracht, een Somalisch gezin met zijn auto aan te rijden. In hetzelfde jaar is Willemse tot twee maal toe betrokken bij mishandeling. Zo was hij in mei 2001 samen met enkele leden van Stormfront Nederland op weg naar een feest. Onderweg mishandelen zij een allochtone man in Boxmeer.

 


Gast

#8464

2014-09-12 10:15

Barry Kluft van Autonoom Nationaal Socialistische Actie

Barry Kluft van Autonoom Nationaal Socialistische Actie werd tijdens de demonstratie aangehouden door de politie omdat hij een mede demonstrant Paul ter Linden (ex PVV Den Haag) aanviel omdat die een Israelische vlag met zich mee droeg. Kluft liep richting ter Linden, schold hem uit voor “kankerjood” en viel hem aan. Barry Kluft was eerder ook betrokken bij het internationale terreurnetwerk Combat 18.


Gast

#8465

2014-09-12 10:16

Marcel van Velzen van het internationale neonazi netwerk Blood and Honour

Ook Marcel van Velzen liep mee met de demonstratie. Van Velzen is al langer betrokken bij het internationale neonazi netwerk Blood and Honour. Hij was ook betrokken bij de Blood and Honour groep Ulfhednar waar bij invallen vuurwapens werden gevonden.


Gast

#8466

2014-09-12 10:17

Gertrud Bossdorf van het extreem-rechtse Identitair Verzet met ordedienst band om haar arm

Ook de ordedienst (herkenbaar aan de oranje lintjes om hun arm) waren van de fascistische organisatie ID-Vezet. Zo liepen Dennis de Vies, die in september 2012 in Den Haag werd gearresteerd vanwege het verstoren van de onthulling van een beeld van Nelson Mandela, en Gertrud Bossdorf mee als ordedienst.


Gast

#8467

2014-09-12 10:19

Tom van den Hoek

Tom van den Hoek, die bij veel extreem rechtse demonstraties in binnen en buitenland aanwezig is was er ook. Van den Hoek heeft bijna bij elke neonazi groep wel meegelopen. Hij steekt zijn liefde voor het derde rijk niet onder stoelen of banken. Op 11 mei 2013 liep hij op een herdenking voor SS soldaten op de militaire begraafplaats Ysselstein met een t-shirt met een groot hakenkruis er op.


Gast

#8468

2014-09-12 10:21

De pers en politie te woord gestaan door de bekende fascist Paul Peters

De pers en politie werden te woord gestaan door de bekende fascist Paul Peters van het extreem rechtse ID-Verzet. Paul Peters staat bekend om het feit dat hij in de nacht van 29 april 2001 een joodse begraafplaats vernielde samen met enkele andere rechtsextremisten. Ze sloegen grafzerken kapot en schilderden op tientallen andere zerken hakenkruisen en nazi leuzen als ‘Jude Raus’ en ‘Wir sind zurück’. Zie foto boven.


Gast

#8469

2014-09-12 10:28

Jullie willen nog meer van die rotkoppen zien? Dat kan, gaan we morgen gezellig verder!


Gast

#8470

2014-09-12 12:04

Nederlandse regering kan IS niet verbieden

Gepubliceerd: 12 sep 2014 11:55 Laatste update: 12 sep 2014 12:03 Algemeen

De Nederlandse regering kan terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) niet verbieden. Dat moet via de rechter, zei minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) vrijdag voorafgaand aan de ministerraad.

De bewindsman reageerde op het besluit van de Duitse regering om IS te verbieden. Nederland beschikt niet over het instrumentarium waarmee Duitsland de beweging kan verbieden. "Wij hebben ons eigen rechtsstatelijke instrumentarium", zei Opstelten vrijdagochtend voor aanvang van de ministerraad. Het kan, maar dan wel via het Openbaar Ministerie dat de rechter moet vragen om een verbod.

Pedofielenvereniging

Opstelten noemde het verbieden van pedofielenvereniging Martijn daarbij als voorbeeld.

Duitsland heeft de islamitische terreurbeweging vrijdag per direct verboden. Niet alleen is de terreurbeweging verboden, ook het verspreiden van propaganda (onder andere op sociale media), het werven van nieuwe rekruten en het zoeken van financiers voor IS is strafbaar gesteld.


Gast

#8471

2014-09-12 12:07

Dames en heren,

 

omdat topcrimineel Willem Holleeder boterhammen met kaas eet, is het niet wenselijk dat jullie voortaan hetzelfde blijven doen.

Wie boterhammen met kaas eet is namelijk ook top crimineel in de ogen van wie principes meet aan de hand van wie wel of niet meedoet.

 

Bedankt,

 

een betrokkene


Gast

#8472 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-12 12:14

#8455: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Weet je wat me aantrekt van jou "tests". Alsof je in staat bent tests voor me te maken. 

Wahahahaha, als je mijn IQ zou komen te weten zou je schrikken, maar die van jou is zeker in de norm, aan de lage kant.

 

 


Anonymous

#8473 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-09-12 12:19

#8472: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jouw IQ is al gebleken. En gelachen dat we hebben!

Kies een pseudoniem

#8474 Re:

2014-09-12 12:21

#8470: -  

 Ja, omdat het rechtsstelsel in Nederland nu eenmaal anders is dan in Duitsland, maar die zin van Opstelten laat je voor het gemak maar weer weg, hè hypocriete dropstaaf!


Gast

#8475 Re:

2014-09-12 12:22

#8471: -  

 Domme praat die helemaal nergens op slaat.