Eis het ontslag van Jozias van Aartsen

Neem contact op met de schrijver van de petitie

Dit discussie-onderwerp is automatisch gecreëerd voor petitie Eis het ontslag van Jozias van Aartsen.


Gast

#8276 Boko Haram leader proclaims ‘Islamic caliphate’ in Nigeria

2014-08-24 14:39


Gast

#8277

2014-08-24 14:40

Kalifaten verspreiden zich nog sneller als ebola.


Gast

#8278 Waarom is het toch altijd zo een bende in Moslimlanden

2014-08-24 14:42


Gast

#8279 Snap dat ze jaloers zijn op Israel, daar werken ze hard en bereiken ze veel

2014-08-24 14:43


Gast

#8280

2014-08-24 14:58

Wanneer komen Grumblebomb en X den 1ste buiten spelen?


Gast

#8282

2014-08-24 15:02

Moslimlanden is armoede, onderdrukking, ellende, oorlog, misbruik, uitbuiting, hoofden afhakken, racisme enz.

Paar van die haatbaarden hebben het goed en de rest laten ze stikken, daar mogen wij dan voor betalen want daar zijn wij wel goed voor.


Gast

#8283 Hamas is terreur

2014-08-24 15:06

Hamas gebruikt een schild van vrouwen en kinderen en Israël gebruik een technisch hoogstandje, the Iron dome.

 

Ja, als je de handen uit de mouwen steekt en investeert in onderwijs, wetenschap en ontwikkeling dan zie je wat er van komt, een welvarende bloeiende oase in een zandbak omringt door haatbaarden.

Israël moet zich wel beschermen tegen deze moorddadige gekken die al het geld wat ze ontvangen misbruiken voor oorlog, dood en verderf.

Het is natuurlijk niet voor niets dat Israël ongeveer 150 Nobelprijzen heeft ontvangen en de moslim slechts 2. :-)


Gast

#8284 Re:

2014-08-24 15:29

#8282: -   Moslimlanden is armoede, onderdrukking, ellende, oorlog, misbruik, uitbuiting, hoofden afhakken, racisme enz.

 Ooit van de VAR of Qatar gehoord?


Gast

#8285 Pure armoede

2014-08-24 15:30


Gast

#8286 Pure armoede

2014-08-24 15:31


Gast

#8287 Pure armoede

2014-08-24 15:32


Gast

#8288

2014-08-24 15:33

 

Waarom blijf je liegen, wildplakkert?

 

 


Gast

#8289 Dubai, slavernijparadijs van de 21ste eeuw

2014-08-24 16:55

 

In Dubai is alles in de overtreffende trap: het hoogste gebouw, de meest luxueuze hotels en de grootste winkelcentra. Luxe en rijkdom lijken er binnen handbereik, althans voor de Emirati en Westerse expats – niet voor de honderdduizenden arbeidsmigranten die de stad telt. Een staking bij bouwbedrijf Arabtec werd maandag met behulp van beveiliging beëindigd. Maar daar blijft het niet bij: de stakers worden grofweg uit Dubai gedeporteerd.
 
Paar mensen rijk ( nep prinsen) grootste deel is arm en wordt uitgebuit.
 
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben ongeveer 8 miljoen inwoners, waarvan de meesten in Dubai geresideerd zijn. Minder dan 20 procent daarvan behoort echter tot de Emirati, de officiële nationaliteit van de VAE. Het grootste deel van de bevolking van de VAE bestaat uit arbeidsmigranten uit Zuid-Azië, verder wonen er nog een relatief klein aantal expats uit andere (Westerse) landen.

Arbeidsmigranten in de Verenigde Arabische Emiraten krijgen geen Emirati-nationaliteit of langdurige verblijfsvergunning; hun recht om in een van de staten te verblijven hangt samen met een contract bij een werkgever. Het lot van de arbeiders ligt dus in de handen van het bedrijf waarvoor ze werken; een werkgever die ze de eerste twee jaar van hun verblijf niet mogen verlaten.

40 graden Celsius

De arbeidsmigranten hebben vaak hoge schulden als ze in Dubai aankomen, door de visum- en reiskosten die ze in hun thuisland aan louche arbeidsbureaus moeten betalen om te kunnen vertrekken.

Die schuld moet terugverdiend worden, waardoor veel arbeiders zich gedwongen voelen om voor langere tijd in Dubai te blijven werken. Het feit dat hun paspoort voor enkele maanden wordt ingenomen door de werkgever als 'verzekering', draagt daar ook nog aan bij.

12 uur op een dag werken bij temperaturen van 40 graden Celsius met maar één vrije dag per week: de werkomstandigheden zijn zwaar. Daarnaast zijn de bouwterreinen vaak onveilig, en als er iets gebeurt is er geen sociale zekerheid voorzien.

Overnachten doen de arbeiders in barakken in een soort van kamp, omringd door bewaking. Daar slapen de mannen met 5 tot 6 personen op een kamer, en delen een badkamer met 40 tot 50 personen. Bovendien is het loon dat zij verdienen ook nog eens erg laag, 100-200 dollar per maand.

 

Bron: Human Rights Watch.


Gast

#8290 'Uitbuiting in Qatar ernstig en wijdverbreid'

2014-08-24 16:57

Migrantenarbeiders in het steenrijke Qatar worden systematisch en ernstig uitgebuit. Ze maken lange werkdagen voor weinig geld, worden onderdrukt, soms tot werk gedwongen en hun rechten worden grof geschonden. 

 

Zelf kunnen ze niks en halen al hun kennis en arbeidskrachten uit het buitenland.


Gast

#8291 Dienstbode in Arabië is een slavin

2014-08-24 16:59

De uitbuiting en mishandeling van buitenlandse dienstbodes in Saoedi-Arabië en de Emiraten is schrijnend. Zij zijn rechteloos, aldus een Nederlandse promovenda. AMSTERDAM - 'Als u haar van het vliegveld haalt is ze uw slaaf, de komende twee jaar', kreegt onderzoeker Antoinette Vlieger te horen toen ze zich bij een bemiddelingsbedrijf in Saoedi Arabië voordeed als expat die een dienstbode zocht. 'Pakt u haar paspoort af en sluit haar op in huis', luidde vervolgens het advies. 'Anders vertelt ze alle familiegeheimen aan de buren.' In de Verenigde Arabische Emiraten drukte een bureau haar op het hart om de hulp vooral niet naar buiten te laten gaan. 'Dan wordt ze zwanger.'

 

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/3088967/2011/12/22/Dienstbode-in-Arabie-is-een-slavin.dhtml

 

Islam is natuurlijk wel vrede :-)


Gast

#8292 Hypocriet? Pedofilie komt niet voor, incest ook niet in die islam hypocrieten landen?

2014-08-24 17:05

In Noord Afrika ligt het onderwerp van seksuele uitbuiting uiterst gevoelig vanwege heersende traditionele normen en waarden. Kinderprostitutie is vaak nauwelijks zichtbaar en verborgen in de vorm van (gedwongen) kindhuwelijken. Kindersekstoerisme en kinderprostitutie is het meest zichtbaar in Marokko, Egypte, Tanzania, Kenia, Gambia, Zambia en Zuid-Afrika. In bepaalde toeristengebieden, vooral in Noord Afrikaanse steden als Caïro, Marrakesh, Casablanca en Tunis is er een relatie tussen het toerisme en de groei van seksuele uitbuiting van kinderen. Niet alleen meisjes maar ook jongens, werkend als straatverkopers, koerier of in de huishouding zijn hier vaak het doelwit van kinderprostitutie. Kinderpornografie lijkt nauwelijks voor te komen, met uitzondering van Zuidelijk Afrika. Handel in kinderen voor seksuele doeleinden komt voor, zowel binnen een land (van platteland naar stad), als tussen landen en lijkt een steeds groter probleem te worden. Handel in kinderen voor seksuele doeleinden is verbonden met handel in kinderen voor werk. Zo worden Algerijnse meisjes naar Europa gebracht, waar ze gedwongen worden om te trouwen met daar wonende Algerijnen. In Egypte worden meisjes van het platteland uitgehuwelijkt aan rijke mannen uit de Golfstaten. Midden Oosten Er is weinig informatie over het bestaan van commerciële seksuele uitbuiting van kinderen in het Midden Oosten. De meeste landen ontkennen met klem het bestaan ervan. Culturele waarden, de positie van vrouwen en religie lijken deze houding te bepalen. Op alles wat met seks te maken heeft, heerst een groot taboe. Toch zijn er sterke aanwijzingen dat seksuele uitbuiting van kinderen in het Midden Oosten voorkomt en toeneemt. De oorzaken hiervoor zijn de verschillende langdurige oorlogen en politieke conflicten in het gebied en de aanwezigheid van welvarende buitenlandse werknemers. In veel Arabische landen is de leeftijd waarop meisjes mogen huwen erg laag. Deze wetgeving kan misbruikt worden voor seksuele uitbuiting van kinderen. De Iraanse overheid staat bijvoorbeeld korte termijn huwelijkscontracten, siqueh, toe. Hierdoor is het mogelijk dat een man gedurende een korte tijd, variërend van een paar uur tot een aantal maanden, met een vrouw kan trouwen.


Gast

#8293 Hitlergroet op betoging verkeerd afgehandeld

2014-08-24 17:09

Dat tuig blijft maar provoceren. Gillen en krijsen als er minder, minder minder wordt geroepen maar hand in eigen boezem steken over eigen vervuiling dat kennen ze niet die hypocrieten.

 

Graag MINDER, MINDER, MINDER van deze hypocrieten en Jodenhaters.

 

AMSTERDAM - 

De politie onderzoekt alsnog het brengen van de Hitlergroet zaterdag tijdens een pro-Palestina-demonstratie in Amsterdam. Tegen een demonstrant die dit deed, is toen niet goed opgetreden en de gemeente, het Openbaar Ministerie en de politie betreuren dat. Dat liet de politie zondag weten.

 


Gast

#8294 Re: Pure armoede, ernstige uitbuiting, misbruik en ellende

2014-08-24 17:41

#8287: - Pure armoede 

 

12 uur op een dag werken bij temperaturen van 40 graden Celsius met maar één vrije dag per week: de werkomstandigheden zijn zwaar. Daarnaast zijn de bouwterreinen vaak onveilig, en als er iets gebeurt is er geen sociale zekerheid voorzien.

Overnachten doen de arbeiders in barakken in een soort van kamp, omringd door bewaking. Daar slapen de mannen met 5 tot 6 personen op een kamer, en delen een badkamer met 40 tot 50 personen. Bovendien is het loon dat zij verdienen ook nog eens erg laag, 100-200 dollar per maand.


Gast

#8295

2014-08-24 22:06

 

Waarom blijf je liegen, wildplakkert?

 

 


Gast

#8296 Haatimam in de ban ( wel ruim 20 jaar te laat)

2014-08-25 09:14

Haatimam in de ban

Van onze parlementaire redactie

DEN HAAG - 

Imams met boze bedoelingen worden aangepakt. Moslimpredikers uit het buitenland die in Nederlandse moskeeën de terreurdaden van ISIS verheerlijken, worden tegengehouden of weggestuurd. Ook Nederlandse haatimams worden op de korrel genomen, zo kondigt minister Asscher (Sociale Zaken) aan.

„Haatimams zullen we het werken moeilijk en waar het kan onmogelijk maken”, zegt Asscher. „Als een imam uit Syrië hier wil gaan preken en hij heeft daar geen vredelievende bedoeling mee, dan krijgt hij geen visum. Maar ook Nederlandse imams, mensen die hier zijn opgegroeid en die haat zaaien, zullen we het leven lastig maken.”

Zij krijgen bijvoorbeeld ’een gesprek’ met de burgemeester. Het weigeren van visa aan politieke of religieuze predikers uit het buitenland is niet nieuw. Onder Rita Verdonk, van 2003 tot 2007 minister van Vreemdelingenzaken en Integratie, werden ook al sporadisch reisdocumenten geweigerd en haatimams uitgezet.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/23001868/__HAATIMAM_IN_DE_BAN__.html

 

Al in 1983 zijn we gewaarschuwd voor de ellende vanuit de Islam. Zie hier het resultaat. Hele wijken worden overgenomen. Men gilt en krijst dood aan de Joden, dragen IS vlaggen, hakenkruizen en vallen Joden aan.

 

Zie hier wegkijkers van Nederland waar we zijn aangekomen. Kijk naar omringende landen, kijk naar wat het GIF vanuit de Islam ( religie van vrede ahum) aanricht.

 

Dank u PVDA, dank u selectieve hypocrieten van Groen Links, dank u D66, dank u voor wat u heeft aangericht door uw hoofd diep in het zand te steken.

Joden en homo's zijn vogelvrij, welke groep volgt?


Gast

#8297 Jodenhaat is onlosmakelijk verbonden met de Islam

2014-08-25 09:17

 

 

-

'Ik haat joden, klaar! En heel onze school mag joden niet.' Aldus een Turks jochie uit Arnhem. Hij kwam met wat schoolvriendjes aan het woord in een documentaire van de NTR. Een ruwe reminder: Jodenhaat is nog springlevend. Ook in Nederland. De schokgolf die je zou verwachten na de documantaire bleef aanvankelijk uit. Viel het dan wel mee met wat die jongens zeiden? Niet echt. Over de Holocaust verklaarden ze: 'Het was beter geweest als álle joden waren afgeslacht.' Wijkvrijwilliger Mehmet Sahin - die na de documentaire moest onderduiken  - reageerde geschokt: 'Weten jullie wel dat toen ook baby'tjes van zes maanden werden doodgemaakt?' Een van de jongens mompelt achteloos: 'Als het joden waren, vind ik het goed.''

http://www.refoweb.nl/dwars.html/1096/jodenhaat-is-springlevend/?pageID=2

 

Gematigde Islam bestaat niet als het Jodenhaat betreft. DAT IS EEN FEIT!

Die zogenaamde PRO Gaze demo's zijn demonstraties tegen de Joden. De haat is weerzinwekkend en men blijft wegkijken.

 

 


Gast

#8298 Nederland 2014

2014-08-25 09:22

 

Mark Rutte heb ik nog niet gehoord in het Jeugdjournaal om Joodse kinderen gerust te stellen. Wat een hypocriet vind ik deze man toch.

Wilders demoniseren en slijmen in het Jeugjournaal  ten faveure van stemmers is te ernstig voor woorden.

 

Wie denkt er aan de Joodse gemeenschap die bijna uitgemoord is tijdens de oorlog?

Deze gemeenschap waar geen mens last van heeft. Het is te treurig voor woorden wat er gebeurt.

 

'Het Nederlandse volk heeft honderdduizend zielen uit zijn midden laten wegvoeren. Nooit werd een overval gepleegd. Nooit werd de spoorbaan gesaboteerd. In geen enkel Westeuropees land is de Joodse gemeenschap zozeer vernietigd. Het Nederlandse volk heeft gefaald als nooit tevoren. De vertegenwoordiging van dit volk is bij de grondwet opgedragen aan de Staten-Generaal. Zij kunnen op een plaats als deze (Westerbork, red.) slechts getuigen van mateloze schaamte.'

Tot zover mr. Dolman.


Gast

#8299 Stop de Jodenhaat in Nederland die al jaren gaande is en waarvoor men wegkijkt.

2014-08-25 09:29

'In de supermarkt werden de meeste antisemitische incidenten door onze Marokkaanse klanten veroorzaakt. Ze uitten beledigende opmerkingen of scholden me uit. Vaak waren ze lichamelijk intimiderend. Ze riepen een groot aantal vloeken zoals “kanker Jood” en “Hamas, Hamas, Joden in het gas”. Enkele Marokkanen gaven me de Hitlergroet. Anderen zeiden niets, volgden me echter op een storende manier. Gemiddeld vonden er in een week twee tot drie van zulke incidenten plaats. In de minder dan een jaar tijd die ik in de supermarkt werkte, vonden er minstens honderd van zulke incidenten plaats. Ik dacht er echter niet aan om hierover een klacht in te dienen bij het CIDI of een andere externe groepering.'

 

'had ook Marokkaanse collega´s. Ze praatten nooit met me, keken me nauwelijks aan. Ze konden niet meer doen, omdat ik dan een klacht bij mijn chef ingediend zou hebben, wat voor hen gevolgen gehad zou hebben. In deze supermarkt werkten ongeveer 20 mensen met een migratieachtergrond. Er waren geen problemen met Turken, Antillianen, Spanjaarden of Portugezen. Ik had alleen maar problemen met Marokkanen.'

 

De antisemitische ervaringen van een religieuze Jood in Nederland

 

 

 


Gast

#8300 Asscher:harde aanpak haat-imams

2014-08-25 09:32

 Imams die hier terreur verheerlijken 
 of oproepen tot haat,worden harder     
 aangepakt, zegt minister Asscher in De  
 Telegraaf. Wie met kwade bedoelingen    
 naar Nederland wil komen, wil hij een   
 visum weigeren.                        
                                        
 Haat-imams die al in Nederland zijn,   
 moeten het land uit worden gezet, zegt  
 Asscher. Die aanpak is onderdeel van een
 plan om de radicalisering van jonge    
 moslims tegen te gaan.                 
                                        
 Nederland heeft al wel mogelijkheden om
 kwaadwillende imams aan te pakken, maar 
 de afgelopen jaren is er te weinig     
 aandacht voor het probleem geweest, zegt
 minister Asscher.